Hogyan oldjátok meg az együttlétet a gyermekágyas időszakban?
16 vagyok volt itt régebben egy kérdés ahol szintén ez volt a téma (azt hiszem úgy hogy ott alszik a gyerek és nincs másik szoba vagy vmi ilyesmi) és meglepően nagyon sokan írták hogy és akkor mi van, a gyerek alszik, úgyse hall -lát semmit meg úgysem olyan hangosan csinálják...1.hát én elképzelni se tudom hogy évekig egy büdös hang nélkül legyünk 2. bármikor felébredhet a gyerek vagy félálomban is lehet...
de akkor is teljes mellszélességgel álltak ki emelett jópáran mondom...hogy ez így tök oké. Meg régen is csinálták vhogy a szülők ha 1 szoba volt csak stb..
Kétlem, hogy egy két hónapos gyerek bármit is felfogna abból, hogy mi történik körülötte. Egyszerűen nem elég fejlett még az agya hozzá.
Mondjuk nálunk már ott bukott a mutatvány, amikor a gyerek előtt jóval a nappaliban nekiestünk egymásnak, majd a férjem mondta, hogy nem megy neki, úgy, hogy nézik.
Hátranéztem, a két patkányom lógott a rácson és néztek minket :)
Simán!
A kiságy a franciaágy mellett van, bár van rajta rácsvédő, így nem lát ki.
Volt már olyan is, hogy a kisfiúnk felébredt szex közben, de mivel nem sírt természetesen folytattuk.
Úgy nem tudnék szexelni, hogy nem a kiságyban van, zavarna hiába tudom, hogy nem tudja mit csinálunk.
Sokszor ha a kutyánk konkrétan odaül az ágy mellé és meredten bámul ránk, még őt is kiküldöm közben :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!