Mikor kezdtetek el levest adni a babátoknak?
így már én is adom, összeturmixolva a levest+tartalmát.
Csak a kanalas módszert nem tudom, mikor szokás elkezdeni, ahogy mi esszük.
Az en kislanyom 8 hos es en mar ugy 1 hete kezdtem el adni neki a levest.Kicsit macerasabb vagyis inkabb lassabban megy,mert tobb kell belole,hogy jollakjon,de nem pruszkoli ki.Altalaban a vegyeszoldseglevesbol szoktam adni vagy meg adtam karalabelevest is meg gulyast.
Jo babazast
Szia!
Kislányom szintén 11 és fél hónapos, ő is már elég régóta kap húslevset! Tulajdonképpen a fűszerezéssel sem variáltunk sokat, csak talán korábban csínján bántuk vele. Mióta az alsó kettő után kijött felül négy foga, azóta villával összetörve kapja a zöldségeket, husit, és tésztát, a levét úgy szedem rá, hogy kicsit sűrűbb maradjon. Ha csak levét kanalazok neki a tányéromból azt sem köpi ki, szépen leszopogatja, megissza a kanálból, majd egy nagy háááá kiáltással nyugtázza, hogy milyen finom :)! Amúgy már szinte mindent úgy eszik, ahogy mi és szerencsénkre mindebt szeret is. Nyugi ő sem eszik egyedül, pedig 4,5 hós korától gyönyörűen kanalazunk, de csak közösen. Szerintem az még picit odébb van, de ezt is gyereke válogatja. Anyukám szerint a tesóm és én 1 évesen már tudtunk önállóan enni, igaz minden tiszta kajás volt.
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!