Mennyi idős korában indult el babátok? Mert az enyém 15 hópos és még csak kapaszkodva lépegett, önálloan már feltud állni kapaszkódás nélkül, és már lépett egy-két lépést de mindig elesik, remélem nincs baj
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 15:22
1/8 anonim válasza:
Szerinem nincs baj.9 hónaposan ment kapaszkodva, és 11 hónaposan önállóan ment.De a tiéd biztos valami másban jobb mint az enyém és abba meg mi vagyunk lemaradva.
2/8 anonim válasza:
10 hónaposan indult el. A nővérem fia 14 hónaposan, hugim annó 16 hónaposan.
Egyénileg más és más a babák fejlődése, ne aggódj, szerintem hamarosan elengedi a kapaszkodódt. Hidd el Neked addig könnyebb, míg nem megy önállóan oda ahova akar. :))
Az nagyobb baj lenne, ha még fel sem állt volna.
4/8 anonim válasza:
9 hósan kapaszkodva,11,5 hónaposan egyedül
5/8 anonim válasza:
A lányom 14 hónapos de még ő sem megy!Egyedül feláll akárhol és bútorokba kapaszkodva önállóan.
6/8 anonim válasza:
7 hónaposan kapaszkodva, önállóan 11 és fél hónaposan. Ez most van, kb 3 napja megy egyedül nagyobb távokat, előtte is már láttuk, hogy tud, meg ő sétáltatott minket (sajnos ráhagytam a nagyszülőkre, h "de olyan aranyos, úgy szeretne menni" - ahogy tudott lépegetni, vezették és sajnos hozzászokott, tuti a következőnél hárpia leszek erre - bocs a kifakadásért, de már leszakadt a derekam a sok féloldalas kilométertől...).
7/8 anonim válasza:
Nagyfiam 7 hónaposan felállt, 8 hónaposan kapaszkodva lépegetett, de csak 17 hónaposan indult el egyedül. Kicsi fiam meg 13 hónaposan ment egyedül. Nem egyformák.
8/8 anonim válasza:
Az én lányom 10 hónaposan állt fel kapaszkodva először, 13 hósan kézenfogva lépegetett és 15 hósan egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!