Mikor állt fel a babátok kapaszkodva, kapaszkodás nélkül és kezdett el járni?
7 hónapos korában kapaszkodva felállt,8 hónaposan magától és 9,5 hós korától magától kapaszkodás nélkül totyog.
A védőnő szerint korán ült,korán mászott,korán állt.Minden fázisnál azt mondta,hogy nem kellene még,mire mondtam neki,hogy akkor kötözzem le?
Mi most 9 hósak vagyunk. hat hónapos kora óta mászik (éppen alig töltötte be) alig volt 7 hós mikor kapaszkodva felállt egyik reggel a kiságyban. most próbálgat kapaszkodás nélkül állni pár másodpercig sikerül is neki.
A mi védőnőnk azt mondta, hogy a 3 hónappal haladja meg a korát mozgásfejlődésben. Csak lesett mikor jött hozzánk és állva fogadta picur a járókában. :-)
A lányom 5,5 hósan ült, viszont "csak" 7,5 hósan kúszott majd 9 hós volt mikor mászni kezdett!DE kapaszkonca felállt 6,5 hósan 7 hós korától kapaszkodva közlekedett és 9 hósan lépegetett,de pont egy hónapra rá indult el igazán 10,5 hósan (október 21-én),és azóta nem ül le!:)Már kint is sétálni akar állandóan!nekünk is mindenre azt mondja hogy korai!én sem erőltettem semmit!
A lányom későn kezdte a mocorgást,(akkor persze az volt a védőnő baja,hogy miért nem) de nagyon hamar megtanult mindent utána!
Szóval ne foglalkozz a védőnővel!Amit nem erőltetsz az nem káros!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!