Étkezési búzadarát lehet adni babáknak? Vízzel meg lehet főzni? Mennyi idős kortól?
Figyelt kérdés
Vettem neki babadarát,mintha ez apróbb szemű lenne és ezt vízzel kell megcsinálni.2013. jún. 19. 22:47
1/5 anonim válasza:
Én sima búzadarát főzök fiamnak 5 hónapos kora óta, most 7 hónapos:)
Megfőzöm vízben és gyümölcsöt keverek hozzá(kb 100ml gríz, 40-50 ml gyümi)Olyasmi mint egy tejpép.Nagyon szereti,minden este ez a vacsija a szopizás előtt:)
2/5 anonim válasza:
A glutén miatt elvileg nem szabad túl korán. Csak amikor a glutént kell bevezetni. Az 5 hónap korai nagyon, örülj hogy nem lett és reménykedj hogy nem lesz rá érzékeny késöbb sem.
3/5 anonim válasza:
A legújabb kutatások szerint elég korán és legfőképpen anyatej mellett érdemes bevezetni a glutént!
Ma már vizsgálatok bizonyítják,hogy semmi köze a glutén bevezetésének a későbbi allergiák kialakulásához,sőt,ha a nehezebben emészthető,feldolgozható ételekkel kis mennyiségben már korán találkozik a baba,akkor nagyobb a valószínűsége, hogy később nem fogja idegenként kezelni,így nem fog allergia kialakulni.
1.voltam.
4/5 anonim válasza:
én is öt hónapos kora óta adom neki a grízt, tápszerrel gyümivel, imádja.
5/5 anonim válasza:
A glutént 6 hós kor előtt kell adni. Vagyis érdemes,aztán mindeki eldönti,hogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!