Adamo hintások! Mi a különbség a keresztrúdas vagy az a nélküli hinta között?
ohh, nagyon köszönöm a gyors választ,lenne még egy kérdésem hozzád, ha lehet: Te az eredetit vetted?
Most nézegettem a Vaterát, ott 10 ezer körül már kompletten van...csak nem tudom az mennyire megbízható.
Szia!
Nekünk vaterás adamo másolat van a gyerkőc 2 hónapos korától (most 7 hónapos). Imádjuk! Én nem is tudom mi lenne velünk anélkül!!! :)
Hát én a vaterán vettem használtam 8000-ért, de teljesen újszerű, semmi baja nincsen, ez eredeti Adamo. Egyetlen kislány használta. Úgyhogy én inkább egy használt Adamot vettem, mint egy új utánzatot. A huzatot ki lehet mosni, semmi baja... Esetleg nem érdekel, mi már nem használjuk?! :)
1. voltam
Egyes jól mondja, könnyebb beletenni.
A vaterás utánzatok nagyon gagyinak néznek ki, az otthon fabrikáltat nem ellenőrzi senki, hogy milyen erős vászon maga a hinta, mennyit bír a kötél, hogyan vannak kezelve az anyagok, stb.
Szerintem ne ezen spóroljatok, én is inkább használtra szavazok, ha "olcsósítani" akarsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!