Hová tegyem a lepedőt?
Lehet buta kérdés,de nálunk nagyon meleg a babaszoba,és hallottam,hogy vizes lepedővel enyhíthető.
Nos a kérdésem,hogy hová tegyem a vizes lepedőt? :D
Ha felkelt a kisfiam kipróbálom,már most nem zajolok :)
Mindenképp visszaírok,általában mindig leírom,hogy végül mi lett a kérdésemből.. :)
Én úgy tudom ez akkor eredményes, ha van légmozgás... most csak a levegőt fogja párásítani (kb, mintha kiteregetnél a szobában.
Azért szokták ajtófélfára, ablakra tenni, és kinyitni az ablakot... csak hát ebben a melegben :s
Bízok azért benne(d), és remélem beválik...akkor ész nélkül teleaggatom vele a lakást :D
Sziasztok,
én is megerősíteném, hogy működik! :)
Nálunk klímák vannak több helyiségben is, de nem mertem bekapcsolni, amikor a kisfiam pici volt, csak akkor, ha nem abban a helyiségben volt és akkor is csak alacsony fokozaton (így viszont annyira sajnos nem hatékony.
A kicsi szobájának ajtókeretére tettem fel egy jól bevizezet és jól kicsavart fehér vászon lepedőt (rögzítés: csipeszt a sarkaira és az ajtófélfába fent függőlegesen beleütött pici szögre felakasztania csipeszen lévő kis karikát)- ha még egészen pici, akkor egy lenti 3. sarokra is, hogy ne csapkodjon a "szélviharban", amit a klíma vagy ventillárot csinál :)
Ez azért is jó ötlet, mert a klíma hidege nem ömlik egyenesen a nyitott ajtón át a szobába és tényleg hűsít- de kell a légmozgás, anélkül csak mosókonyha effektus :)
Szép (hűvösebb) napot
Itt is vagyok!Az ablakba tettem a lepedőt vizesen,a ventilátort bekapcsoltam,biztos nem jól csináltam,mert egész délután úgy volt,de nem éreztem,hogy hűvösebb lett volna.
Megpróbálom az ajtós verziót!
Köszi a válaszokat ,Mindenkinek ment a zöld kéz érte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!