Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak engem "áldott meg a...

Csak engem "áldott meg a sors" olyan gyerekkel (16 hónapos a lányom) aki mellett nem lehet házimunkát végezni, főzésre gondolok elsősorban?

Figyelt kérdés
Már el vagyok keseredve, mert úgy érzem valami baj van a lányommal hogy ilyen. Nem foglalja le magát. Nem ül le, rakhatok elé bármit. Pörög ezerrel, a konyhában pár perc alatt kipakol mindent aztán mászik fel a székekre, kis kamikaze típus. Nem izgatja ha leesik, állandó felügyeletet igényel emiatt. A lakás többi részében sem merem egyedül hagyni emiatt mert mindenre felmászik. Egy helységben nem marad meg csak rövid ideig amúgy is. Ha meg épp olyan kedve van akkor meg a lábamat húzza, hogy anyuuuu és szeretné hogy vele foglalkozzak. Csak akkor tudok főzni ha egy 3. személy is itt van. Szerintetek ez normális? Vagy mit tehetnék még? Nem találok számára érdekes dolgot vagy elfoglaltságot a lakásban amivel hosszabb ideig ellenne. Bevonni is próbáltam van kis edénykészlete de nem játszik azzal sem pár percnél tovább.
2013. jún. 18. 12:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én 18 hónapos fiam is ilyen, de megoldom a főzést, mert muszáj!

Nagy nehezen találtam olyat, ami lefoglalja egy ideig. De ha nem, hát 48-szor kezet mosok főzés közben, van,hogy 4-szer zárom el a tűzhelyet és megyek utána! Ez van!

2013. jún. 18. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!