Babapiskótát adtok babátoknak? Hány hónapos kortól és hányat egy nap?
7 hónapos korától kapott a lányom, akkor ha úton voltunk és már evés idő lett volna neki, hogy kibírja hazáig, bár volt olyan, hogy megtalálta a táskámban, és hát akkor már nem lehetett elvenni tőle :)
Max. napi egyet, de nem minden nap. Nagy sláger volt egyébként, imádta kb 1 éves koráig. Utána már csak beleharapott 1-2-t, utána csak a kezében azzal rohangált, nem nagyon fogyik :)
Kedves 14-es
Zab falatok 100 gr termékben 23 gr cukor. (van benne teljes kiőrlésű liszt, meg zab is)
sedita piskóta: 100 gr termékben 40 gr cukor,
Ez csak egy példa. És most nem azt vettem számításba, hogy vannak a mindkét oldalukon cukorral megszórt piskóták. Biztosan van olyan is, ami nem tömény cukor, esetleg kevés van benne, vagy alig, de hogy sikerült a mondatomból a mellékesen fennakadni...
Szóval maradok inkább a kölesgolyónál, pufirizsnél-akár ízesített formában, mert ugye azt írtam, hogy inkább azt adom napi szinten, és NÉHA kap mást a kölyök. Mondjuk heti 1-szer. Aztán lehet, hogy én nézem rossz helyről a dolgokat, és tényleg a piskóta a jobb. Mindenki azt csinál, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!