Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babapiskótát adtok babátoknak?...

Babapiskótát adtok babátoknak? Hány hónapos kortól és hányat egy nap?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 10:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

7 hónapos korától kapott a lányom, akkor ha úton voltunk és már evés idő lett volna neki, hogy kibírja hazáig, bár volt olyan, hogy megtalálta a táskámban, és hát akkor már nem lehetett elvenni tőle :)

Max. napi egyet, de nem minden nap. Nagy sláger volt egyébként, imádta kb 1 éves koráig. Utána már csak beleharapott 1-2-t, utána csak a kezében azzal rohangált, nem nagyon fogyik :)

2013. jún. 18. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
off, egy korábbi válaszra: de a zabfalatok meg a győri édes mégis mitől lenne jobb a babapiskótánál? Sokkal-sokkal édesebbek... nah, azt nem adnék!
2013. jún. 18. 12:01
 13/19 anonim ***** válasza:
A HIPP-nek is van, 6 hótól ajánlja, de az nagyon pici, azt nem szeretem. Kb. fél éves kora óta eszik, olyat kell venni, ami nem cukros. Meg van olyan, ami szlovák gyártmány, nem tudom mi a neve, de túl puha, és azt csak maszatolta. Most 10 hónapos, ritkán kap, mert már 6 foga van, és megeszi, nem csak csócsálja, így nem akarom, hogy ezzel lakjon jól.
2013. jún. 18. 12:35
 14/19 anonim ***** válasza:
12-esnek: az, hogy nem napi szinten kapja, hanem elvétve egy-egy darabot. Nem azt mondom, hogy soha nem kap a gyerekem cukrosat, de babapiskóta helyett inkább adok olyat, amiben nincs annyi cukor.
2013. jún. 18. 13:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Én adok,de nem azokból,amiket itthon lehet kapni. Ausztriában vettük,tele van vitaminokkal,se tojás,se cukor nincs benne és mindenféle adalékoktól mentes.Nagyon szereti a fiam :-)
2013. jún. 18. 14:42
 16/19 anonim ***** válasza:
43%
kedves 14-es! Hát szerintem a zabfalotok meg a győri édes sokkal édesebb, mint mondjuk az a babapiskóta, amit az én lányom eszik hébe-hóba. Számomra a zabfalatok szinte már az ehetetlen kategória, annyira édes, szóval nem kötözködésből írtam, de az vicces, hogy babapiskótát nem, de mást meg igen, ha csak ritkán is!
2013. jún. 18. 15:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Én semmi gluténest, tojásost nem adok.Egyébbként allergiás is rájuk, de amúgy sem adnám.
2013. jún. 18. 15:21
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

Kedves 14-es

Zab falatok 100 gr termékben 23 gr cukor. (van benne teljes kiőrlésű liszt, meg zab is)

sedita piskóta: 100 gr termékben 40 gr cukor,

Ez csak egy példa. És most nem azt vettem számításba, hogy vannak a mindkét oldalukon cukorral megszórt piskóták. Biztosan van olyan is, ami nem tömény cukor, esetleg kevés van benne, vagy alig, de hogy sikerült a mondatomból a mellékesen fennakadni...

Szóval maradok inkább a kölesgolyónál, pufirizsnél-akár ízesített formában, mert ugye azt írtam, hogy inkább azt adom napi szinten, és NÉHA kap mást a kölyök. Mondjuk heti 1-szer. Aztán lehet, hogy én nézem rossz helyről a dolgokat, és tényleg a piskóta a jobb. Mindenki azt csinál, amit akar.

2013. jún. 18. 15:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem akartam,hogy vitatéma legyen,elnézést!!Én amúgy mindenkinek zöld kezet nyomtam!A cukor sem az ördög találmánya,de nem szabad túlzásba vinni.Az első kettőnek én sem adtam a cukor miatt,de most a harmadik kapott.Ő hat hónapos,nincs foga,de már egy hónapja falatosat eszik és már nem akarja a pépeket elfogadni.Ezért voltam kíváncsi,ki mennyire ellenzi a babapiskótát.
2013. jún. 18. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!