Hany percig szopnak a babak ujszulott korban illetve 2-3 honaposan?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 18:06
1/8 anonim válasza:
Ez nagyon- nagyon változó. Újszülött 15-30, de akár 40-60 percet is. 2 hónaposan kb 15-30 perc. 3 hónaposan már gyorsabban végeznek, ügyesebben szívják, gyorsabban, és mellesleg már sok mindenre figyelnek, így abbahagyják...
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!
2013. jún. 17. 18:19
3/8 anonim válasza:
Változó. Az első gyerekem az igény szerinti szoptatást úgy értelmezte, hogy rácsatlakozik a cicire mint a Szojuz a Mir űrállomásra és a továbbiakban a mellemmel a szájában éli az életét. Ha 1-2 óra után bealudt és megpróbáltam leszedni, akkor felébredt, és homlokráncolva kortyolgatni kezdett, hogy ő még eszik. A mélypont egy 4 órás folyamatos szoptatás volt (közben kis szunnyadásokkal), ez volt az amikor azt mondtam, hogy elég, az apja meg szépen kifőzte a cumit.
Utána folyamatosan csökkent az idő, már nem emlékszem mennyi idősen, de volt, hogy 5 perc alatt benyomta a kaját.
4/8 anonim válasza:
Mindhárom gyerekem 10-10 perc alatt végzett max. bár nekem ömlik a tejem és mindegyik jó szopó volt.
5/8 anonim válasza:
10 perc alatt lezavarja,sok tejem van amúgyis.
7 hónapos,de születése óta így van
6/8 anonim válasza:
Sajnos én is úgy vagyok ahogy a 2es váladzoló. Van hogy 2-3 órát cicin van 5hetes babám. Néha elég 15perc is
7/8 anonim válasza:
mikor kicsi volt a fiam, volt hogy egy etetés eltartott egy óráig is.. most 10perc alatt végez (9hónapos)
8/8 anonim válasza:
nem kötekedésképp,de tudjátok ugye,hogyha egy baba 1 óránál tovább cicin van akkor az már nem szopik,ha éhes lényegében max fél óra alatt lezavarja,ha nem éhes igazán akkor közbe pihen bealszik,.. komfortszopizik,magyarán csak cicizik cumizik élvezi anya közelségét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!