Meddig normális, ha nem kúszik/mászik a baba?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 és fél hónapos és nem kúszik,nem mászik. Forogni tud,ülni is,de ez a mászás dolog aggaszt. Meg a bántó tekintetek,amikor a tökéletes babák tökéletes anyukái rám förmednek,hogy még nem tudja ezt se meg azt se??? Tényleg az én hibám? Én csinálok rosszul valamit? Mit tehetnék,hogy ösztönözzem? Kell egyáltalán? Amugy nagyon izgága,állandóan mozog,forog,jól érzi magát. Vajon tényleg gond van vagy csak kicsit lassabban fejlődik?2013. jún. 16. 21:08
11/12 anonim válasza:
Hol tartotok azota a mozgasokkal?? Most talaltam ra a jerdesre , ugyanez a "gond" nalunk is. Kislanyom okos, ugyes, 1 honapos koratol kemenyen tartja a fejecskejet, szinte allandon hason van. F eleves korar forgott mindket oldalra, most meg korbe loksosi mgt, forog, nyujtozkodik, de nm kspcsolja ossze a mozgasokat. Felnyomja magat, hintazik, de nmigen mozdul...fiam bo 2honappal korabban csinalt mindent, 10 honaposan elindult. Remelem, csak arrol van szo, h nincs ket egyforma gyerek, azbenyemek a ket veglet. Erdekelne, mi tortent veletek s kerdes ota:)
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Egy hónappal rá,hogy irtam ezt a kérdést,egy hét alatt elkezdett mászni,felállni és bútorok mentén lépepetni. :-) Úgyhogy megnyugodtam,és megfogadtam,ha még egy babám lesz,nem fogok így ráparázni.
Kedves utolsó kérdező! Te se aggódj,minden baba másképp fejlődik,szerintem a tied is egyszerre fog csinálni mindent. Majd írd még nálatok hogy alakult.
2013. aug. 14. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!