Mennyire normális, hogy egy 5 napos baba szinte egész nap alszik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 19:43
1/7 anonim válasza:
Teljesen, mi mást kéne még csináljon.
Eszik, alszik, pisil, kakil.-ez a napi programja. .)
2/7 anonim válasza:
Szűzanyám! Most jött ki az anyaméhből, egy kimerítő "utazáson" van túl, mi a fenét kéne csinálnia? És ez még egy darabig így is lesz...
3/7 anonim válasza:
Teljesen normális, most még ez a dolga, ezzel fejlődik. Használd ki, nem lesz mindig így.
4/7 anonim válasza:
Tök normális, ha sokat alszik.
Az enyém nem aludt sokat, én meg épp ezt nem gondoltam normálisnak.
5/7 anonim válasza:
Persze h alszik. Totál normális. :) Majd mikor már fedezi fel a világot meg egész nap igényli a szórakoztatást néha kívánni fogod bárcsak most is egész nap aludna :D :D :D vagy legalább addig amíg elvégzed a dolgod. Pihenj te is sokat.
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális. :)
Az én babám is sokat aludt eleinte - igaz ő besárgult a kórházban és azért is volt aluszékony.
7/7 anonim válasza:
Vannak aluszékony babák, vannak, akik 20 perceket tudnak csak aludni. Örülj, h a te picikéd nem ilyen, tudsz pihenni, bizonyára később, a fejlődési ugrásoknál ez is változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!