Sport babakocsit keresek 8 hónapos fiamnak. Tudnátok segíteni? Max.30 eFt-ot szánnék rá, esernyőre csukható, szürkés színű, dönthető háttámlás, strapabíró legyen.
Szia! En az elmult 2,5 hetet sport babakocsi keresoben toltottem es a kovetkezore jutottam. A caretero gringo a legjobb. Ennel jobbat nem talaltam (3at megvettunk majd visszavittunk). Ez dontheto nagyon kenyelmesen elvan benne a kisfiam, a kupolaja hatalmas majdnem betakarja a babat igy vedi naptol szeltol es olyan kis kuckos az egesz. Konnyu (5,9 kg mindenestul lemertem). Nekem a sulya is fontos volt mert tomegkozlekedni akarok vele. Ez volt a legkonnyebb.
Vettem meg baby design handyt aminek nagyon szuper volt a kupolaja mindig lattam a babat. Szuper magas volt (183 cm vagyok ez is fontos) nem kellett behajolnom, de nem volt elegge dontheto nem tudott benne ulni a 6 honapos kisfiam.
Vettem meg bertoni foxyt aminek a bevasarlokosarat sajnalom, mert nagyon nagyon nagy. Szuper lenne! Kenyelmes dontheto, ez volt a 2.legkonnyebb (7,5 kg) es ami jo hogy nagyon konnyu osszecsukni, egy kezes. Egyben van a tolokarja egy kezzel is tolhato. De ez lapra csukhato. Ennel a bajom az h nem jobb mint a caretero gringo es nehezebb, szoval ezt se tartottam meg.
a brendonban lehet kapni easygo sensot ezt vette a sogornom. Ez szupermagas konnyu (6,6 kg mindennel egyutt) konnyu felemelni. De a kupolaja olyan magasan van h nem vedi a babat. Ez az egy hatranya, de egyebkent nagyon szupi.
mindenesetre en a gringot ajanlom olcso de osszessegeben sztem jobb mint a dragabbak - konnyu kenyelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!