Nem szeretnék senki magánéletében vájkálni, de megkérdezhetem?
Figyelt kérdés
Anyukák,akiknek a párja jól keres 150ezer vagy annál több ők mivel foglalkoznak?
Párommal nézzük a munkahelyet neki amivel többet keresne de nem talalunk.
Persze értem a végzettség meg az ismerettség se mindegy csak iváncsi vagyok.
2013. jún. 15. 20:22
42/44 anonim válasza:
Jaj, de bírom ezt a rosszindulatot!
A 41 válasz közül egyik sem hasznos pár rosszul fizetett unatkozónak, de remélem az a legnagyobb örömük az életben, hogy nyomkodhatják a piros kezeket a válaszoknál!
Az egyik válaszoló voltam, akik együtt havi fél millát keresnek...
43/44 A kérdező kommentje:
Uristen mennyien valaszoltatok nem gondoltam volna.köszönöm :)
Én egyaltalán nem irigykedem bár nem titkolom örülnék ha mi is havonta több százezret keresnenk de sajnos nem így van...
Én nem pontozok le senkit az biztos!
2013. jún. 16. 20:37
44/44 anonim válasza:
Hév járművezető. A BKV-nál rendszeresen van felvétel, bár általában buszra keresnek embert. El kell ugyan végezni egy tanfolyamot, de az alatt is jár fizetés, persze kevesebb, mint mikor már dolgozol Az én férjem jelenleg heti 5 napot dolgozik, kettőt van itthon, hajnalban megy, legkésőbb 2 óra körül végez. De amúgy éjszaka is van munka, és hétvégén, ünnepnapon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!