Nem szeretnék senki magánéletében vájkálni, de megkérdezhetem?
Figyelt kérdés
Anyukák,akiknek a párja jól keres 150ezer vagy annál több ők mivel foglalkoznak?
Párommal nézzük a munkahelyet neki amivel többet keresne de nem talalunk.
Persze értem a végzettség meg az ismerettség se mindegy csak iváncsi vagyok.
2013. jún. 15. 20:22
11/44 anonim válasza:
10-es vagyok: én sem feketézek.
12/44 anonim válasza:
Közgazdászok vagyunk mindketten, a férjem olyan területen dolgozik, ahol nagyon erős informatikai tudás is kell, de ehhez nincs végzettsége. 150 eFt-nál mindketten jóval többet keresünk és az utolsó fillérig leadózzuk, nincs semmi feketézés. (Én most GYED-en vagyok.)
13/44 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát
2013. jún. 15. 20:43
14/44 anonim válasza:
asztalos főállásban és mellékállásban is..mostanában rengeteg a fusi munkája szerencsére.
16/44 anonim válasza:
Etikus hackerként dolgozik és vannak maszek melói is, emelett egyetemen félállású tanár. Jóval 150 felett keres.
Én nyelvtanár vagyok egy magán gimiben, nekem is magas a fizum, bár most gyeden vagyok.
17/44 anonim válasza:
Egyetemen óraadó tanár,illetve építőiparban dolgozik még,150ezernek a többszörösét keresi.
18/44 Kerria válasza:
Gépészmérnök (alkalmazott 8 órában+ vállalkozó a maradék idejében)
Jól keres, de kevés a szabadideje!
19/44 anonim válasza:
informatikus, szervereket üzemeltet, vannak egyéb munkái is hasonló területen. én is jól keresek, tesztelőmérnök vagyok, de most gyeden
20/44 Babeli Zurzavar válasza:
vendeglatos, uzletvezeto,csak akkor ajanlom, ha soha nem akarod a parod vilagosban latni:-\ :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!