Most komolyan, miért mindig csak az anyának kell szenvedni
a gyerekkel?
en is gyakorinak erzem! nalunk mondjuk sajatsagos a helyzet, Apa reggel elmegy ,65 kmre dolgozik, ejjel 10-11 mire hazaer. vendeglatos. ha szabadnapos akkor meg dog faradt! hiaba szeretne a gyerekkel lenni, nem igazan van ideje...
2013. jún. 15. 18:30
sajnos ez eleg gyakori. Mennyi idos a gyerek?
2013. jún. 15. 18:37
Amikor erről beszéltek mit mond? Miért nem vesz részt a gyerek ellátásában?
Nem hiszem, hogy ha felhívod a régi barátnőidet, munkatársaidat akkor azt rossz néven vennék. Menj el valahová, addig meg maradjon ő a kisfiúval.
És amíg ilyen a helyzet, eszedbe ne jusson még egy gyereket vállalni vele.
2013. jún. 15. 18:57
Hát sajnálom...
nálunk is ez a helyzet, csak úgy, hogy a férjem hajnalban elmegy, délután hazaér, utána megy másodállásba, fél kilenc kilenc hazaér hulla fáradtan, gyerek azonnal ráugrik. Nincs idege hozzá. Sokszor sajnálom megértem, máskor meg magamba dünnyögöm, hogy miért nem az eszével keresi a pénzt, mert így nemsokára agyvérzést fog kapni...
Nagyszülőkhöz hétvégente nem lehet a gyerkőcöt elvinni ottalvósra???? Hátha segítene.
2013. jún. 15. 19:08
Szia! Hasonló nálunk.is. De a többi hozzászolónak.igaza van. Én ma reggel fogtam magam és elmentem edzeni a fiamat otthagytam apára. Ezentúl heti 2*3* el.fogok menni. Ezt kellene tenned neked is. Anya vagy az igaz de amellett ember is. Beszélj a pároddal.
2013. jún. 15. 19:25
megkérdezhetem hova valósi vagy?
dettó ez a helyzet...csak nálunk 2 gyerkőc van
2013. jún. 15. 20:02
17/20 A kérdező kommentje:
fertőszentmiklősi vagyok!1 éves a pici!sajnos hiába beszélek vele sosem ad igazat nekem!azt mondja hogy nekem ez a dolgom,ezért kapom a gyedet!meg ha mondom hogy menjen el vele babakocsival akkor azt mondja hogy hol látok én apukát az utcán aki babakocsit tol!!szerintetek akkor mégis erre mit mondjak?
Gyakorlatilag egyedül neveled a gyereket. Sajnos sokan vannak hasonló helyzetben, sőt, vannak akik emellett még a párjukat is maximálisan kiszolgálják! Igen, mi rontottuk el, de ezen lehet változtatni, ha ő is akar. Ha nem , akkor akár egyedül is meglennél...ezt jobb, ha neki is elmondod! Tudom, hogy nagyon nehéz, de semmiképpen ne hagyd, hogy ez a gyerekre is kihasson, és ne is gondolj arra, hogy kár volt szülni. NEM! a gyereked nagyon sok boldogságot okozott és fog okozni még neked, akkor is, ha rettenetesen nehéz, mert hidd el, nélküle már el sem tudnád képzelni az életedet! :-) Vajon a férjeddel kapcsolatban is ezt érzed? Nálunk egyébként apa nagyon sokat változott mióta külföldön van és csak látogatóba tud hazajönni.....most érzi csak igazán, mit hagyott ki és igyekszik mindenért százszor kárpótolni és szenved, hogy nem lehet velünk(
2013. jún. 15. 21:35
"és sokan vannak hasonló helyzetben, sőt, vannak akik emellett még a párjukat is maximálisan kiszolgálják!"
na igen... a 2 gyerekes anyuka voltam
2013. jún. 15. 21:39
Szerintem, ha nagyobb lesz a Pici, akkor szívesebben megy vele. Sok Apuka úgy van vele, hogy alig várja, h értelmesen lehessen kommuikálni a kicsivel.
Esetleg nagyszülői (keresztszülői stb.) segítséged van? Rábízhatnád néha a nagyikra, nagypapikra a kicsit, és Te akkor feltöltődsz. Apa is nyugodtabbnak fog Téged látni, a Kicsivel is türelmesebb leszel.
2013. jún. 16. 15:49
Kapcsolódó kérdések: