Ti mivel pépesítítek a babakaját amit ti főztök?
Figyelt kérdés
A rendes turmixgépben próbáltam fél krumplit és egy almát, de sajnos nem lett pépes, sőt, darabos maradt, mert nem "lepte el" a turmixgép késeit és ugye folyadékot sem adtam hozzá...2013. jún. 15. 15:53
1/9 anonim válasza:
Én botmixerrel készítem,de abba is teszek mindig egy minimális folyadékot,mert önmagában darabos marad
2/9 anonim válasza:
A turmix nálunk is csak folyadékkal működik.
3/9 anonim válasza:
a krumplit villával törtem össze, illetve mindent amit lehetett. A hússal voltam gondban próbáltam nagyon apróra összevágni. Amikor turmixolni kellett akkor botmixerrel próbáltam amit lehet kivéve a krumplit azzal próbáltam sűríteni aztán, villával törtem össze a krumplit és úgy sűrítettem illetve van egy kukoricás-rizses pép, azzal is sűrítettem (natúr ízű) ha botmixerezel mindenképpen kell bele egy kis folyadék is, aztán ezt próbáld sűríteni a krumplival, vagy ezzel a porral. Van hét gabonás pép is, a is semleges ízű.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi! Akkor folyadékkal fogom csinálni, és a végén teszek bele mondjuk reszelt kekszet,vagy krumplit.
2013. jún. 15. 16:26
5/9 anonim válasza:
Én botmixerrel, folyadék nélkül. Teljesen pépes lesz.
7/9 anonim válasza:
nem jó a turmixod, nekem is szar volt a régi. a mostani nagyon jó, bosch robotgép
8/9 A kérdező kommentje:
Azért tizenX ezret nem szivesen ölök bele, ha egy botmixer is megoldja a problémát, de azért köszönöm :)
2013. jún. 15. 20:45
9/9 anonim válasza:
mi sem kimondottan ezért vettük, de marha jó, imádom. botmixerem soha nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!