Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel és hogyan sűrítitek a...

Mivel és hogyan sűrítitek a babakaját? Pontosan milyen kaját?

Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 13:59
 1/7 A kérdező kommentje:
És miért? :)
2013. márc. 21. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Eleinte csak krumplival vagy rizzsel

8 hónapos korától néha joghurtos vagy kefires habarással

10 hónapos korától néha pirospaprikás rántással, ha azt ette, amit a család.

1 éves, már ehet tejfölös habarást is.

2013. márc. 21. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Rizzsel hogyan? Megfőzöm és összeturmixolom?
2013. márc. 26. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Kicsinek összeturmixolod, ha már kicsit nagyobb, hagyod szétfőni. De vigyázni kell vele, nagyon kevés kell a rizsből, meg nagyra duzzad.
2013. márc. 26. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
én gabonapéppel sűrítettem, főleg persze a gyümölcsös kajákat
2013. márc. 26. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Saját magával, tehát amiből főzöm a főzeléket, összturmixolom és lesz olyan sűrű, mint amilyen kell.

Később már szárazon pirított liszttel.

2013. márc. 27. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Sinlac péppel főzeléket és gyümölcspépet is
2013. márc. 27. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!