Mivel és hogyan sűrítitek a babakaját? Pontosan milyen kaját?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 13:59
1/7 A kérdező kommentje:
És miért? :)
2013. márc. 21. 14:02
2/7 anonim válasza:
Eleinte csak krumplival vagy rizzsel
8 hónapos korától néha joghurtos vagy kefires habarással
10 hónapos korától néha pirospaprikás rántással, ha azt ette, amit a család.
1 éves, már ehet tejfölös habarást is.
3/7 A kérdező kommentje:
Rizzsel hogyan? Megfőzöm és összeturmixolom?
2013. márc. 26. 17:33
4/7 anonim válasza:
Kicsinek összeturmixolod, ha már kicsit nagyobb, hagyod szétfőni. De vigyázni kell vele, nagyon kevés kell a rizsből, meg nagyra duzzad.
5/7 anonim válasza:
én gabonapéppel sűrítettem, főleg persze a gyümölcsös kajákat
6/7 anonim válasza:
Saját magával, tehát amiből főzöm a főzeléket, összturmixolom és lesz olyan sűrű, mint amilyen kell.
Később már szárazon pirított liszttel.
7/7 anonim válasza:
Sinlac péppel főzeléket és gyümölcspépet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!