Májusban született babátok mit csinál? (milyen sullyal es hosszal született)
Szia!
Imádnivaló egyszerűen! :) nagy baba 8 kg, és 70 cm.Mindent megeszik, anyatejcsit, tápikát, almával is próbálkoztunk, ez is bejött neki.Nem hasfájós. Mindkét oldalra nagyon jó fordul, a forgás nem igazán az "esete", viszont a felüléssel intenzíven próbálkozik , és nem viccelek, de imád kitámasztva ülni és nézelődni... :) Ja, és kisfiú :)
Szia!
Enyem is kisfiu, meg csak egyik oldalra fordul,de azt hatarozottan es gyonyoruen "uszik " a levegoben.Az ules az nalunk is a top tema,nagyon probalkozik :-).Szinten egy orias,csak anyatejes, de mar nagyon cuppog amikor enni lat minket.Most 9kg es 70cm(3630gr es 49cm volt szuletskor, majus 22en).
Es a Tied?
Szia!
Május 11-én szültett a lányom 57-cm-vel és 3520 g.2 hete volt 6500 g és 64,5 cm.Úgy látom ő itt a legkisebb.:)
Az ülés nálunk is nagyon bejön ha felültetem kis időre megtartja magát.A mászással ma kezdett el próbálkozni.
Teljesen szerelmes vagyok belé!:)
Május 26-án született kisfiú és Martinnak hivják! 56 cm és 3980 grammal!! 4 hónaposan volt 7kg és 66 cm:)! Hasról hátra forog, sokat nevet már kacag hangosan! Tápszeres de már eszik almát, őszibarackot, sütötököt, tejpépet imádja:)!
Igen az én kisfiam is egyfolytában ülni akar:)!
Már tolat hátrafelé a kiságyába nagyon édes kis baba:)!
4,5 hós kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!