Hogyan fedeztétek fel (enyhébb tünetek alapján) a tojásallergiát a babánál?
Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknél nem bőrtünetként jelentkezett a probléma, vagy légzési nehézséget okozott, tehát enyhébb tünetek érdekelnének.
Köszönöm!
Szerintem ilyen sokkonponenses kajákat(töltött káposzta, ne adj neki.Ez még felnőttnek sem való, sokszor.én szoptattam és végig tartottam a diétát(tej, tojás, szója),és minden puffasztó, de így sem ment.Én még nem adok neki főtt kajából csak olyat amit bír, vagy néha mentes felvágottat, májkrémet, gluténmentes kenyeret.Nem értem, hogy miért sír, hogy nem eheti a túrórudi és mesterséges szarokkal tűzdelt kajákat.Ha ti sem eszitek kitől látná, hogy ilyen van?3 éves korig nem ajánlott.Helyette kölesgolyó, és társai.A kisüveges kajákból mit eszik?.Nálunk abban is javulás van:eddig csak barack, szilva, és őszibarackos husik, mentek.Most már megeszi az is amiben kicsi borsó is és répa is van és nincs szarul.Q hónapja még a borsótól 2 napig szenvedett.Én most hogy nem tudok jó husit szerezni kisüvegest veszek.Egész jól bírja, azt a néhányat, ami tényleg mindenmentes(tej, glutén, szója, tojás).A kisüvegestől is szarul van?Akkor mit eszik, ha nem kap tápszert.Egyébként a Pepti Pluszt most nekünk is kiírta a gasztós, de én megnéztem a neten, nem mentes, és megmondtam a gyerekorvosnak én nem próbálkozok, tudom, hogy tejérzékeny és ezen néhány hónap nem változtat.Issza a Pregomint tovább és így jó.Ezek az orvosok nagyjából leszarják a gyereket, mindent a protokol szerint csinálnak, de ezért nekünk szülőknek résen kell lenni, mert másképp megszívjuk.
Szerintem ne etesd a gyereket csak 1-2-félévek és kevés fűszerrel.Ha szarul van vissza kell menni ahhoz az állapothoz amikor még jó volt, akkor mit vett és azt add neki.Már lehet azóta fejlődött néhány területen.ha csak őszibarackot, vagy almát, vagy szilvát eszik hússal az is jó.Nem kell változatos legyen, ha hízik és jól van, nekem minden doki ezt mondta.Én még csak 2 étkezésnél adok kaját ebéd (főzött/párolt husi, gyümivel) du.uzsi:gyümölcs amit bír.lehet neked is több tápi/folyadékos kellene és kevesebb szilárd kaja, ami nem terhelné meg a gyomrot. A gsztros mondta a mennyiség sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!