2-es vagyok. Néhány válaszoló kicsit másképp értelmezte a kérdést, mint én. A kérdés úgy szólt, hogy 8 hónaposan kezdené el. Nekem ez egyértelműen azt jelenti, hogy addig semmi más tejen/tápszeren kívül és nem arról van szó, hogy elkezdte, de nehezen megy.
Az én 10 hónaposom sem eszik sokat a "rendes" ételekből. Van, hogy csak 30 gr-ot eszik a gyümölcsből, van hogy 70-80 gr-ot a főzelékből, van amikor meg bevág 240 gr-ot. Nem erőltetek neki semmit, annyit eszik amennyit akar, de akkor is az a véleményem, hogy 6 hónapos kor körül el kell kezdeni, mert ez a szakemberek ajánlása. Szerintem beszéld meg a gyerekorvossal, vagy a védőnővel és ne felejtsd el, hogy itt olyan laikusok írnak, akiket nem is ismersz. Nekik mindegy, hogy a te babád egészséges lesz-e. Ráadásul erős a gyanúm, hogy akik itt bőszen ajánlgatják, hogy ráérsz a hozzátáplálás elkezdésével, egyikük sem tesztelte a saját gyerekén, hanem elkezdte időben, maximum lassan haladt.
"Nekem ez egyértelműen azt jelenti, hogy addig semmi más tejen/tápszeren kívül és nem arról van szó, hogy elkezdte, de nehezen megy"
nem írtad h tápszerezzem :) csak én írtam h ugye anyatejes a babám és ha lehet nem tápszerezném,szeretném ha anyatejes is maradna
mostmár én sem :D
saját magamat zavartam bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!