Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezen fiúnevek közül melyiket...

Ezen fiúnevek közül melyiket adnád? Melyik tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés
Roland, Gergő, Máté, Alex, Balázs.
2013. jún. 13. 22:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha csak ezekből választhatok, akkor Alex, ez határozottan tetszik, nálam esélyes is volt. Esetleg a Máté.
2013. jún. 13. 22:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem is az Alex és a Máté tetszik ezek közül
2013. jún. 13. 23:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem a Gergő volt nagy kedvencem nagyon sokáig, de a kisfiam az apukája után lett elnevezve. Nem bánom, mert jobban illik rá.:)

A többi is tetszik, kivéve az Alexet.

2013. jún. 13. 23:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk a játszón ahov nem túl sokan járnak 3 év alatti gyerekek közül 4 vagy 5 Balázs van.
2013. jún. 13. 23:21
 15/20 anonim ***** válasza:

1.Alex 2. Gergő-Balázs

Többi nem tetszik.

2013. jún. 14. 07:58
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

A Roland és a Balázs közül választanék.3 gyerekem van, 6 év alattiak de egyetlen Balázst sem ismerünk se oviban se bölcsiben és ismerősi körben sem.(pedig tudom, ELVILEG gyakori névnek számít) Mátét viszont 6-ot.

Az Alex nekem kutyanév elnézést ráadásul becézhetetlen.

A Gergő nevet meg nem szeretem, valahogy a hangzása olyan gurgulázós:))

2013. jún. 14. 08:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Máté! :)
2013. jún. 14. 08:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Novemberre várjuk a fiúnkat :) Gergő lesz.
2013. jún. 14. 08:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Mindenképpen a Balázsra szavazok az én kisfiam második neve is az :)

De nem lenne rossz tudni mi a vezetéknév

2013. jún. 14. 10:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Hű hát köszönöm szépen a sok választ.:) A vezetéknév hosszú, 4 szótagból áll. P-vel kezdődik és i-re végződik. Hasonló a Dombóvárihoz..azért is választottunk aránylag rövid neveket. Páromnak a Balázs a Máté és az Alex tetszik. Nekem inkább a Gergő és a Roland. :D Nos a Mátéban engem nagyon zavar, hogy errefelé rengetegkisfiút hívnak így.Pedig nagyon szép név, de e miatt nem szívesen adnám. A Balázs is tetszik nekem is és a lányunk a fiúnak születik így hívnák.:) Az Alex is tetszik csak ahogy az egyik válaszoló írta alig lehet becézni, bár a Mátét sem lehet. Nekem a favorit a Gergő és a Roland és ezekből sajna nehezen engedek, de lehet, hogy muszáj lesz apucii miatt :D
2013. jún. 14. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!