Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem orvoshoz a babámat?

Vigyem orvoshoz a babámat?

Figyelt kérdés
A gond az, hogy egy ideje folyamatosan keserves sírásba kezd evés közben. 8 hónapos lesz, imádott enni mindent, de most pár kanál után nagyon sírni kezd alig lehet megnyugtatni.Régebben amikor még csak szopizott, szedtünk refluxra gyógyszert, de szépen lassan elhagytuk, nem tudom okozhatja e ez, és megint szednünk kéne. Néha bukik, de nem sokszor.Ma fürdés közben is nagyon sírt, pedig születésétől fogva ez volt az egyetlen hely, ahol sosem sírt. És tegnap is át kellett magunkhoz hozni mielőtt lefeküdtünk, mert szintén többször nagyon fájdalmasan sírt, alig lehetett megnyugtatni. És nálunk éjjel ugyanez. Mutassam meg orvosnak, hátha valami betegségféle miatt vannak ezek a sírások?
2013. jún. 13. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, de ha esetleg pont jon szegenynek a foga, akkor az nagyon tud am fajni. Ha a pocija fajna, mert mondjuk felpuffad, akkor nem sirna este is es furdesnel is. De szerintem ha a doki megnezi, abbol semmi baj nem lehet:)

Vidd el szegenyt, minel elobb, hatha valami mas a baj.

2013. jún. 13. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
természetesen. nem ok nélkül sír... vidd el orvoshoz.
2013. jún. 13. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Fogzás,szep szorongás is lehet az oka,vagy együtt a kettő,de amit írtál sem kizárt,bár én annak látom a legkisebb esélyét.
2013. jún. 13. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy fogzik? Mondjuk, ha volt olyan betegsége, amire gyógyszert kellett szednie elvinném orvoshoz, abból nem lehet baj. A reflux is elég fájdalmas lehet. Remélélem hamar jobban lesz a babád!
2013. jún. 13. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
A lényeg lemaradt,nézesd meg,abból baj nem lehet,megnyugszol legalább te.
2013. jún. 13. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a foga. Kislányunk is ezt csinálta, és fog volt a dologban.
2013. jún. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!