Volt valaki akinek a babája mikor kapott elsőnek cipőt/szandált, le akarta venni, nem tetszett neki? Mit csináltatok?
Figyelt kérdés
1 éves lesz a kislányom, hétvégén próbáltam cipőt adni rá, de le akarta venni, nem tetszett neki. Levettem, nem erőltettem, bár már lassan aktuális lesz, mert kapaszkodva lépeget, lassan talán elindul.2013. jún. 11. 22:35
1/2 anonim válasza:
Igen, a fiam utálta. Le akarta venni, aztán később nem akarta letenni a lábát a földre, emelgette.:) Pár nap alatt megszokta, itthon is ráadtam gyakran pár percre. Ha meg elmentünk valahová, és menni akart, csak cipőben engedtem, amikor le akarta venni, beraktam a kocsiba. Csak nem járhatott mezítláb egy áruházban...:) Tényleg rövid idő volt.
2/2 anonim válasza:
Nem az első szandálja ugyan a lányomnak (21 hónapos), de a múltkor az alábbi eset történt: vettünk neki gyönyörű új szandit, örült neki, imádta, mindenkinek dicsekedett vele. A múlt héten viszont egyik napról a másikra tiltakozni kezdett ellene, rúgkapált, szó szerint visított, rettenetesen sírt, ha rá akartam adni. "Nem kell a szép szandika!" kiabálta, és akkorát hajított rajta, amekkorát bírt. Nem értettem, hogy mi van? Ez napokig így ment, nem tudtunk sehová menni. Aztán nagy nehezen elárulta, hogy előtte, amikor a régi szandiját adtam rá a homokozóba (vastag zoknival), az nagyon nyomta a kis lábát. Valószínűleg odacsíphette a bőrét a csat. Nem figyeltem. Nagyon sajnálom szegényt, pedig így utólag rémlik is, mintha mondta volna, hogy fáj, de a gondolataim máshol járhattak. Nem tudom. Ezentúl jobban figyelek. Még jó néhány napba beletelt, amíg meggyőztem, hogy ezentúl nem fog fájni a szandi viselése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!