Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már hogy olyan fiú/lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy olyan fiú/lány tetszett nektek akinek volt barátnője/barátja? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen:S Sajnos pont az eggyik legjobb barátnőm pasijaEéggé megviselt,de most már próbálok puszta barátként tekinteni rá,mert nem akarom,hogy én legyek a rossz k.va aki elszedi a legjobb bnője pasiját.

16L

2011. ápr. 2. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Maradt plátói szerelem. Hogy nekem mindig az elérhetetlen kell!!!
2011. ápr. 2. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt, szinte csak ilyenbe botlok bele. Hogy mit csinálok nem tudom, mivel eddig mindig akkor tudtam meg, hogy van barátnője, mire már legalább egy csók volt. Utána megsértődtem és többé nem beszéltem velük, nem a megcsalásért, engem nem izgat mást hogy csal meg, de ne velem és ne hazudja magát függetlennek
2011. ápr. 2. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
volt. nem csináltam semmit, elfogadtam, hogy így jártam és az élet ment szépen tovább.
2011. ápr. 2. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Most is ez van. :/ Minden szempontból tetsző lány, de hamar kiderült, hogy barátja van (nem kérdeztem, csak beszélgetés során szóba került). Így jártam, valószínűleg nem is tudja, hogy tetszik nekem. Mindegy, nem is fogom mondani vagy bepróbálkozni, nem vagyok szemét.

f/21

2011. ápr. 2. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Volt egy hölgy aki először teljesen rám hajtott.

Pár hónapra rá mikor nálam már beindultak az érzelmek simán összejött egy másik palival és vagy 3 évig együtt is voltak.

Megvártam, hogy szakítsanak, mert folyamatosan jeleket adott nekem, hogy érdemes várnom, eljött velem bulizni, fesztiválra is stb.

Aztán mire szakított neki már megvolt az új pasija, de az nem Én voltam :)

Akkor megfogadtam, h nem várok senkire aki kapcsolatban van.

2011. ápr. 4. 21:34
 7/8 anonim válasza:
Nekem 3 éve van barátom és az expasim oda van értem... nem tudom milyen érzés lehet de nagyon kivan szegény mindennel próbálozik h visszakapjon és kezdi is elérni...:S még nem tudom mi lesz
2011. ápr. 4. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Most komolyan így bízzon bárkiben is az ember. Vissza az exekhez, engem nem érdekel mást hogy csal meg és hasonlók. Senkit nem zavar hogy a megcsalás már önmagában sokat elárul a jellemről, vagy annak hiányáról? Komolyan mondom ezen a téren simán meg kéne őrizni gyermeki őszinteségünket.
2011. ápr. 4. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!