Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy olyan fiú/lány tetszett nektek akinek volt barátnője/barátja? Mit csináltatok?
Igen:S Sajnos pont az eggyik legjobb barátnőm pasijaEéggé megviselt,de most már próbálok puszta barátként tekinteni rá,mert nem akarom,hogy én legyek a rossz k.va aki elszedi a legjobb bnője pasiját.
16L
Most is ez van. :/ Minden szempontból tetsző lány, de hamar kiderült, hogy barátja van (nem kérdeztem, csak beszélgetés során szóba került). Így jártam, valószínűleg nem is tudja, hogy tetszik nekem. Mindegy, nem is fogom mondani vagy bepróbálkozni, nem vagyok szemét.
f/21
Volt egy hölgy aki először teljesen rám hajtott.
Pár hónapra rá mikor nálam már beindultak az érzelmek simán összejött egy másik palival és vagy 3 évig együtt is voltak.
Megvártam, hogy szakítsanak, mert folyamatosan jeleket adott nekem, hogy érdemes várnom, eljött velem bulizni, fesztiválra is stb.
Aztán mire szakított neki már megvolt az új pasija, de az nem Én voltam :)
Akkor megfogadtam, h nem várok senkire aki kapcsolatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!