Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Hogyan tisztítsam ki az...

SOS! Hogyan tisztítsam ki az eperturmixot a kókuszmatracból?

Figyelt kérdés
Kisfiam most kiborította az eperturmixot a kiságyba és olyan lett a kókuszmatrac.mit tudok vele tenni?esetleg holnap kint az udvaron sterimózzam ki és hagyjam megszáradni kint?
2013. jún. 11. 19:20
 1/5 A kérdező kommentje:
a kisfiamnak a szobájába van egy fotelágy,azon aludhat ma este?teszek az ágy mellé egy matracot ha leesne ne üsse meg magát
2013. jún. 11. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Mekkora a baba?

Nem lenne jobb neki a földön a matracon?

A kókuszmatracot ecettel dörzsöld ki, és szárítsd ki.

És egy kis off: Mit keres az eperturmix a kiságyban??

2013. jún. 11. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:
most lesz 2 éves a kisfiam.odaadtam neki pohárba az eperturmixot és amíg bementem a konyhába addig beszaladt a szobájába beleakart mászni a kiságyba és kiborult.
2013. jún. 11. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaaa hogy kétéves... Hát akkor már ott alszik, ahol akar, jó a fotelágy is, a matrac is...

Azt hittem, hogy még kisbaba.

2013. jún. 11. 20:41
 5/5 A kérdező kommentje:
most fektettem le a fotelágyba onnan nézi a mesét.és tetszik neki.:) ennek úgy örülök.lehet hogy hamarosan már nem is kell a kiságy.:) már amúgy is tervbe van hogy veszünk neki egy ágyat.:)
2013. jún. 11. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!