Valami baj van velem? Vagy a legtöbb anyuka ilyen?
Figyelt kérdés
Nos kezdem azzal, h kb egy hónapja a kisfiam alatt leszakadt a rugós hinta.Hátra vágódott és beütötte a fejét.Szerencsére nem lett semmi gond.Azóta persze nem teszem bele.Egyik nap fel akart állni de megcsúszott a keze és elesett.Szintén kutya baja.Én viszont már teljesen be vagyok parázva!Amikor hintáztatom, minden lökésnél azt a képet látom, hogy leszakad a hinta.Ha látom h kapaszkodik vhová akkor rohanok és el nem mozdulok mellőle.Ez normális dolog?Már nem merem hintáztatni sem.Mindenben csak a veszélyt látom!:/ Egyébként 8 hónapos2013. jún. 11. 16:50
1/4 anonim válasza:
Ne csináld, mert nyomit nevelsz így a fiadból. Igyekezz elkerülni az egyértelmű veszélyeket, egyébként meg hagyd, hogy felfedezze a világot.
2/4 anonim válasza:
Sajnos ilyen balesetek előfordulnak a leggondosabb szülővel is. Az enyém is kb 8 hónapos lehetett az első balesetnél, utána rögtön elmentem egy csecsemő elsősegély tanfolyamra. Legalább a következő esetnél nem zokogva hívtam a mentőket...
Olvasgasd ezt, vannak benne vicces sztorik:
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is vannak paráim és amikor hibázok, rossz anyának érzem magam! Kislányom 10 hónapos és egy ideje már lent van teljesen a kiságy, mert már próbál felállni, de még mindig a kiságyon levehető pelenkázón teszem tisztába. Egyszer sajnos, amikor egy pillanatra nem figyeltem, mert vettem elő a popsitörlőt, leesett a kiságyba, nagyon sírt is, én meg majdnem szívinfarktust kaptam, mert megijedtem, hogy valami baja lett, de szerencsére semmi, csak egy kisit megütötte magát, amúgy a zenélő forgója után nyúl mindig olyankor, na azóta nincs olyan, hogy ne egyből a forgója alá tegyem őt pelenkázás közben, így nem forgolódik semerre.
4/4 anonim válasza:
Jól gondolom, hogy az első gyermekedről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!