Hogyan próbáljam a most 13 hónapos kislányomat leszoktatni az ölben altatásról?
Hazajöttünk a kórházból, beraktam az ágyába, megpusziltam, jó éjszakát kívántam és kimentem.
Szerintem a másodiknál érdemes lenne az elejétől így szoktatni.
Próbáld lerakni, szobából kijönni. Ha nagyon sír, akkor visszamész, nem veszed fel csak megsimogatod, masszírozod, újra kijösz. Azért a 13 hónapos elég nagy el fog tartani egy kis ideig. De le kell szoktatnod, mert ha itt a kicsi, akkor végképp nem lesz időd ringatgatni.
Én is csináltam 7-8 kilóig, tovább nem bírta a gerincem! Ezután jött a szoptatós párna! MEgszoptattam, és már közben ringattam, majd megvártam amíg elalszik és beraktam az ágyba! Persze egyszer-kétszer megébredt utána, ugye a helyváltozás miatt! Később, mikor beállt a derekam ( :-) ), fogtam és szopi után beraktam a kiságyba! Meséltem Öreg Néne őzikéjét, énekelhetsz is, stb. ... Megvártam amíg elalszik! Ezután jöttem ki! Most 9 és fél hónapos! Beteszem a kiságyba szopi után és többnyire mindig elalszik egyből!
Én az ajtóból figyelem! Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!