Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-4 gyerekes anyukák mennyi a...

3-4 gyerekes anyukák mennyi a villany víz számlátok egy hónapban?

Figyelt kérdés

Akár hogy próbálok spórolni ennél jobban már nem tudok.

A víz díjunk két havonta:15000 A villany pedig:22000 havonta

Csak nekem tűnik ez olyan soknak?

Valamit rosszul csinálok?

Mivel tudnék spórolni?

Nem ég a villany sehol ahol nem kell.Nem mosok csak teljes adagok ha nincs meg egy teljes adag akkor várok amíg meg lesz.Nem megy egész nap a tv, a számítógép, a rádió csak amikor valaki épp nézi, hallgatja.

A négy kicsit egyszerre fürdetem én és apa zuhanyzunk.Nem locsolom a kertet a csapból inkább a kútból.Nem medencézünk majd csak ha tényleg meleg lesz.

Adjatok tanácsot mit csinálhatnék még hogy kevesebb legyen?

Vagy az van amit mások mondanak ebbe bele kell nyugodni mert sokan vagyunk(6-an)?

Ha van még spórolási tippetek szívesen veszem mert már kifogytam az ötletekből.

2013. jún. 11. 14:27
1 2
 11/12 klopusz ***** válasza:

Az utolsó hozzászóló valószínűleg beletrafált. Anyukáméknak is villanyboylere van, eszméletlenül sokat fogyaszt.

Próbáljatok keríteni egy jó szerelőt, mert a villanyboyler nagyon szeret vízkövesedni és ennek köszönhetően iszonyatosan eszi az áramot. Vízkőtlenítsétek, akkor talán nem fog ennyit enni.

2013. jún. 12. 09:40
 12/12 anonim ***** válasza:
8-s vagyok.Ki kellene próbálni egy hónapot bojler nélkül, akkor tuti kiderülne.Milyen fűtésetek van?Nálunk, mint írtam kombinált a bojler, nektek is ajánlom, hajdu-s.Mikor begyújtunk a meleg bemegy egy 300l-s puffertárolóba, majd amikor eléri az általunk beállított hőfokot, akkor kinyitja a bojlerhez vezető csövet, így átengedi oda a hőt.Így 2 napig van melegvíz, állandóan. Más:férjem ki tudja számolni melyik eszköz zabál sokat, napelemek(=áramot termel, nem meleg vizet) telepítésével foglalkozik.Nektek megérné, ha olyan a ház.Szóval, ha leírod mi mennyi wattos kb. kiszámolja.
2013. jún. 13. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!