Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha egy baba veszít a súlyából,...

Ha egy baba veszít a súlyából, akkor biztos, hogy kevés a tej vagy más oka is lehet?

Figyelt kérdés

6 hetes

3750el született

3420al jöttünk haza

4100 volt 1 hónaposan

4200 volt 5 hetesen

4040 6 hetesen

2013. jún. 11. 13:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szoptatási tanácsadót hívj fel, mert összetett a probléma: nem szopizik elég gyakran, ez kevés ha 3 óránként eszik és éjjel csak 2x. Ha szoptatni szeretnél, az ő segítsége nélkül nem fog menni, ha elkezdesz tápszerezni, csökkenni fog a tejed fokozatosan.

www.lll.hu

2013. jún. 11. 14:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem egyel már 2 hete. Igaz akkor a súlyával még nem volt gond, csak a sopizással. Arra jutottunk, hogy a rossz szopi-élmény miatt sír a cicin (túl erős tejadó reflex). Azt tanácsolta, hogy szoptassak hátradőlve. Ezzel meg is oldódott a probléma, de csak másfél hétre. Most megint gond van, pedig semmin sem változtattam.
2013. jún. 11. 14:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Én hetente 2x is hívtam, ha gondom volt és volt. 11 hónapja szoptatok, ha nem segített volna, már nem így lenne. Az új információ birtokában mással kellene próbálkozni, hívd őket bátran!
2013. jún. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!