Nem lenne szabad! Nem volt beteg, nincs kiszáradva? (Fura sárga lerakódás a peluson, száraz vagy nincs kaka, besüppedt kutacs)
2012. nov. 28. 17:41
2/5 anonim válasza:
mennyit veszített?attól függ mikor méred.kaka után veszít az természetes.minden nap méred?lehet nincs elég tejed.
2012. nov. 28. 18:12
3/5 A kérdező kommentje:
Mult héten voltunk a kötelező szurin akkor 4.9kg mértek, tegnap egy másik korházban voltunk ott is megmérték és 4.25kg volt.az orvosok mindig mondják hogy nagyon jól fejlődik.itthon néztem az oltási könyvét és vettem észre hogy teljesen más a súly.nem beteg teljesen egészséges, bár a hasa fájdogál éjszaka és napi 1x megy a hasa.egyébként 2600g -al hoztuk haza a korházból, a 4.25kg szerintetek megfelelö?
2012. nov. 28. 19:02
4/5 anonim válasza:
Második te valami tápszer-ügynök vagy?
Gondolom mindig ugyanúgy, ugyanakkor méred (általában fürdés előtt szokták a babákat, pucéran).
Ne mérd mindennap, engem letolt a gyerekorvos, hogy csak havonta egyszer kell a gondozóban mérni, mert csak felhergelem magam a súlyingadozáson.
2012. nov. 28. 19:04
5/5 anonim válasza:
Ennyit jelenthet, hogy más mérlegen más személy méri. Tökéletesen jó a súlya! :))
Nálunk pl. saccra írják a súlyokat, nem pucéran mérik a babákat tanácsadáson, hanem levonnak "kb. 30 dekát" ruhára meg pelusra. Vagy van, amikor nem vonnak le, attól függően, hogy ki méri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.