Ildi0620 kérdése:
Kisfiam 4 hónapos és 5400 kg 62 centi. Nem kevés a súlya? 2 hónapig anyatejes volt, most meg csak 90-eket akar enni, de azt 2 óránként. Normális ez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 12:21
11/19 anonim válasza:
Bocsi, rosszul számoltam, 2 hónap alatt 900 grammot kell híznia, hogy megduplázza a súlyát. Vagyis legalább fél kilót kell 1 hónap alatt hízni neki. De gondolom ez nem gond. Ha nem hízik fél kilót ennyi idősen, akkor lehet van valami gond a háttérben.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most egy kicsit megnyugodtam. :)
2013. jún. 11. 12:40
13/19 anonim válasza:
900 g kell híznia még 2 hónap alatt,nem 1100 !!!
14/19 anonim válasza:
Jaj ezek a védőnők... Még ha alatta is maradna a súlya az "elvártnak", de mosolygós, élénk gyermek lenne, akkor se lenne gond. A gyerek nem feltétlenül követi a statisztikákat, de ez nem is baj. Szereted, figyelsz rá, méred, úgyhogy észreveszed, ha valódi baj van, de ez a túlzott stresszelés a súly miatt... Anyámat folyton egy rokon gyerek súlyával cukkolták, amikor pici voltam.
15/19 anonim válasza:
A védőnő és a gyerekorvos általában arra figyel, hogy nagyon nagy eltérés ne legyen az átlagtól sem +, sem - irányban. Ha elég a tejed, és a kisfiad jókedvű, nyugodt baba, akkor szinte kizárt, hogy valami problémája legyen. Valószínűleg azért eszik kevesebbet, mert már egyre jobban kezdi érdekelni a környezete, és ahogy elmúlik a zavaró éhségérzete, nem köti le eléggé a szopi. Viszont emiatt előbb is éhezik meg, tehát valahol kiegyenlítődik a dolog. A súlya így teljesen rendben van egyébként.
16/19 anonim válasza:
Szia!
Teljesen normális a súlya!
Az én gyerekem 2 hónaposan már 7 kiló volt,gondolhatod én mit hallgattam,pedig szoptattam. Mindig van valami,amit szóvá tesznek!
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazatok van,ha mosolygós és élénk akkor semmi baja sincs. Ma is sokat nevetgéltünk. :) Még egyszer köszi!
2013. jún. 11. 22:49
18/19 anonim válasza:
Lányom 4hósan 7210 volt és 3400el született.DE én mindig hallgattam,hogy túl sokat eszik...Most 8hósan 9kg/75centi.Előzőleg nem hizott,akkor meg azt hallgattam,keveset eszik...Ha jókedvű és hizik,ha nem is sokat,akkor ne aggódj!
19/19 A kérdező kommentje:
El tudom képzelni,akkor mit hallgattál :) Nagyon rossz mikor az embert csesztetik. Jó biztos jót akar,csak egy idő után fárasztó,meg hát az embert ijesztegetik. Egyből: Nem vérszegény? Megnézte a szemeit,mondta nem tűnik annak,akkor az emésztésével lehet baj. Most irnom kell mikor mennyit eszik. Hogy mi lesz belőle,majd kiderül. Éjszakákat is végig alussza,napközben,pedig alig pihen. Kis kiváncsi babóka. Nagyon imádom! :) Csak nem lesz baj akkor. Még egyszer köszi a válaszokat! :)
2013. jún. 13. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!