Van itt olyan aki 2009 februar 9-en szult? Miket csinal a baba mar? Miket eszik es mekkora a sulya?
Az en kislanyom 8 kilo es kuszik ezerrel,meg nem ult fel magatol,de ha felultetem szepen uldogel,meg nem allt fel egyszer egyszer kuszas kozben negykezlabra all,de csak par masodpercig tartja magat ugy.Tapszeres mar 3 hos kora ota.Eszik gyumiket mindent amit lehet neki, foziket mar van amikor a mi etelunkbol is adok ha olyat fozok,eszi a csirkehust,halat es borjuhust is.
Itthon egyfolytaban nevetgel es "beszelget", de idegenek kozt egy mosolyt alig lehet kicsalni belole.:)
Int pa-pa-t, es egy ideig amikor kajaltunk minden falasnal mondta,hogy "hamm",de mostanaban nem akarja,megunta.
Ha mondom neki,hogy mondja "mama",akkor elkezdi,hogy fafafafa.:)
Február 25-én született a lányom, 9,2 kiló és 72 cm. Pár hete hagytuk abba a szopit, nem kellett már neki, de 4 hónapos kora óta kapja a gyümölcsöt, kedvenc a barac körte fagyasztottam is egy csomót, 5 hónapos kora óta kapja a főzelékeket, és a tejpépet uzsira.
6 hónaposan felült magától, mászik s egy hete feláll mellettem, rám támaszkodik. Babycomppal ezerrel megy, szinte szalad! Iszik magában.
Mindenkivel elvan, senkitől nem fél, és mindenkire vigyorog. Gagyarászik kiabál, néha megkínál a piskótájából, de ha valamit eszek kinézi a számból akkor mindig kicsit megrágok neki és kap belőle :D Van két fogunk lent, de nincs gond a fogzással, éjszakát mióta megszületett átalussza, délelőtt délután is alszik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!