Ha valaki más viszi el a babát sétálni, mennyire hallgat rátok, ill. elvárjátok egyáltalán?
Igen elvárható,hogy időben vigye haza! Ha nem tartja be,ne engedd el a gyereket,ilyen egyszerű!
Amúgy mi vagy ki az a kőri???
Az elején én is így gondoltam, hogy a "felnőtteknek" kell alkalmazkodni "hozzánk" és hogy meg kell tanítani nekik is, hogy mi a rend nálunk, mi a szokás. Pl nagyszülők, keresztszülő, stb.De aztán rájöttem, hogy a gyereknek semmi baja nem lesz attól, hogy ha később megy fürdeni (netalán fürdés nélkül fekszik le) tovább kimarad játszani, később-korábban eszik és akkor is inkább valami nasit kap, stb.
Az én tapasztalatom az, hogy ha időnként lazítok a szabályokon vagy "legálisan" megszegjük azokat, akkor máskor sokkal jobban értékeli és érti a rendszerességet. És én sem kapok idegbajt.
Az a gyerekeknek sem tesz jót, ha mindenki csak egrecíroztatja őket, kell valaki, aki csibészkedik is kicsit velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!