Sudocrem vagy Neogranormon popsikenőcs?
Figyelt kérdés
Nektek melyik vált be? Vagy valami más esetleg?2013. jún. 10. 08:12
11/17 anonim válasza:
Neogranormon. Múltkor használtam sudocremet, hát olyan piros, sebes lett a babám popsija... azóta is a polcon porosodik, kb 2x használtam.
12/17 anonim válasza:
Nekünk mind a kettő nagyon jó volt, de valahogy a sudocrem tovább tart, így nekem az gazdaságosabb.
14/17 anonim válasza:
Én felváltva használom, nagyon szeretem mindkettőt. Általában sudocream-et használom, "nagydolog" után pedig a neogranormon kenőcsöt.
15/17 anonim válasza:
Sudocremre szavazok, szerintem a legjobb.
16/17 anonim válasza:
Nálunk csak a Sudocrem vált be!
17/17 laziga.hun válasza:
Neogranormon nagyon jó. Viszont nagyon piros popsinál a Panthenol segített. Kevesen ismerik pedig nagyon jó. A leégéstől kezdve szinte mindenre. Drága de csak nagyban esetén használjuk amúgy elég a Neogranormon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!