Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sudocrem vagy Neogranormon...

Sudocrem vagy Neogranormon popsikenőcs?

Figyelt kérdés
Nektek melyik vált be? Vagy valami más esetleg?
2013. jún. 10. 08:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Mindkettő nagyon jó, talán a Sudocrem jobb egy fokkal. De a gyógyszertári kikevert, az a legjobb.
2013. jún. 10. 08:13
 2/17 anonim ***** válasza:
26%
Gyógyszertári :)
2013. jún. 10. 08:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk eleinte bevált a gyógyszertári, tényleg nagyon jó volt. Aztán amikor a fogzás miatt piros és pelenkakiütéses lett a babám popsija, a Sudocream segített, semmi más. Azóta is azt használjuk, drága, de sokáig elég egy nagy tégellyel és valóban nagyon jó. De babája válogatja, hogy kinek mi válik be.
2013. jún. 10. 08:17
 4/17 anonim ***** válasza:
Számomra egyértelműen a Neogranormon. Fogzáskor például sem a gyógyszertári, sem a Sudocrem semmit nem ér nekünk, a Neogranormon pedig 1 éjszaka alatt a legpirosabb popsit is rendbe hozza.
2013. jún. 10. 08:18
 5/17 anonim ***** válasza:

gyógyszertári

3gyerekem van de egyiket sem használtam a popsira ha rendesen bekened a gyógyszertárival, tuti nem fog kipirosodni a popója a gyereknek

Neo-t az a arcukra használtam ha nagyon kifújta a szél vagy ha kicserepesedett a szájuk vagy a sebekre ha már elesett a varr -- szebben gyorsabban gyógyult a bőr

2013. jún. 10. 08:19
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy milyen pirosodása van a babának.

Ha kicsipte a pisi, kaki, akkor cink alapu krém kell. Ès végül is teljesen mindegy melyik legyen az akár a boltban kapott egyik márka is tökéletes rá, csak cinket tartalmazzon.(sudokrem tartalmaz az tuti)

Viszont ha kipöttyösödött föleg a melegtöl szokott akkor a cink alapuak nem a legjobb megoldás, akkor inkább könnyebb krém kell.

2013. jún. 10. 08:27
 7/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a Sudocream-től olyan piros pöttyös lett a babám,hogy alig bírtam rendbehozni.. A Neogranormon sem jó,Így aztán a Bepanthen plust próbáltam,ez az egyetlen ami tényleg nagyon jó nekünk.A gyógyszertári sem ér semmit sem.. :(

Babája válogatja.

2013. jún. 10. 08:31
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekünk a Neogranormon jobban bevált, de ha veszel, akkor inkább a tégelyes kiszerelést vedd, mert én a tubusosból alig tudtam kinyomni. A tégelyes gazdaságosabb is, mert nagyon kevés kell belőle, de a nyomósnál valahogy mindig több jött a kelleténél , mert izomból kellett nyomni.

Szóval a tégelyessel valahogy könnyebb gazdálkodni.

2013. jún. 10. 08:42
 9/17 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Tényleg egyszerűbb kenni a tégelyeset, viszont a tégelyes és tubusos Neogranormon nem ugyanaz. Nekünk csak a tubusos jó a kipirosodott popsira, a tégelyes nem igazán vált be.
2013. jún. 10. 08:49
 10/17 anonim ***** válasza:

Neogranormon kenőcs, a tubusos. A tégelyes is jó, de kipirosodott popsira a tubusos. Viszont csak akkor használom, ha valami miatt kipirosodott a popsija. Használtam sudocremet is, de egy idő után már nem használt bármennyit kentem rá.

Ha nem piros a popsija a lányomnak, akkor a sima gyógyszertárit használom vagy Rossmannos popsikenőcsöt. Pelenkakiütésre, irritált bőrre viszont a Neogranormon a legjobb vagy a Bepanthen. Ezek sebekre is nagyon jók, kisebb horzsolásokra, sőt még kisebb égési sérülésekre is.

Sudocream egyetlen előnye, hogy ekcémás bőrre is jó.

2013. jún. 10. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!