Sudocrem vagy Neogranormon popsikenőcs?
gyógyszertári
3gyerekem van de egyiket sem használtam a popsira ha rendesen bekened a gyógyszertárival, tuti nem fog kipirosodni a popója a gyereknek
Neo-t az a arcukra használtam ha nagyon kifújta a szél vagy ha kicserepesedett a szájuk vagy a sebekre ha már elesett a varr -- szebben gyorsabban gyógyult a bőr
Nem mindegy, hogy milyen pirosodása van a babának.
Ha kicsipte a pisi, kaki, akkor cink alapu krém kell. Ès végül is teljesen mindegy melyik legyen az akár a boltban kapott egyik márka is tökéletes rá, csak cinket tartalmazzon.(sudokrem tartalmaz az tuti)
Viszont ha kipöttyösödött föleg a melegtöl szokott akkor a cink alapuak nem a legjobb megoldás, akkor inkább könnyebb krém kell.
Nálunk a Sudocream-től olyan piros pöttyös lett a babám,hogy alig bírtam rendbehozni.. A Neogranormon sem jó,Így aztán a Bepanthen plust próbáltam,ez az egyetlen ami tényleg nagyon jó nekünk.A gyógyszertári sem ér semmit sem.. :(
Babája válogatja.
Nekünk a Neogranormon jobban bevált, de ha veszel, akkor inkább a tégelyes kiszerelést vedd, mert én a tubusosból alig tudtam kinyomni. A tégelyes gazdaságosabb is, mert nagyon kevés kell belőle, de a nyomósnál valahogy mindig több jött a kelleténél , mert izomból kellett nyomni.
Szóval a tégelyessel valahogy könnyebb gazdálkodni.
Neogranormon kenőcs, a tubusos. A tégelyes is jó, de kipirosodott popsira a tubusos. Viszont csak akkor használom, ha valami miatt kipirosodott a popsija. Használtam sudocremet is, de egy idő után már nem használt bármennyit kentem rá.
Ha nem piros a popsija a lányomnak, akkor a sima gyógyszertárit használom vagy Rossmannos popsikenőcsöt. Pelenkakiütésre, irritált bőrre viszont a Neogranormon a legjobb vagy a Bepanthen. Ezek sebekre is nagyon jók, kisebb horzsolásokra, sőt még kisebb égési sérülésekre is.
Sudocream egyetlen előnye, hogy ekcémás bőrre is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!