Akik a babájuk gyümölcsébe, zöldségébe tápszert tesznek, hogyan csinálják? Vízzel keverik össze, vagy csak por formájában?
A babám cumisüvegből nem fogadja el a tápszert, nem is ízlik neki, de a tejet ki kell már pótolnom, nem elég.
5 hónapos a baba és gondoltam beleteszem a gyümölcsbe, zöldségbe.
Milyen formában, hogyan adjam, hogy elfogadja?
Pohárral, kanállal kínálom, de eléggé mellémegy.
én is a tejpépben bízom.
mondjuk a sinlacot is megeszi, mert édes.
viszont a tejpép csak napi egyszer mehet, mert felfújja a babát (doki mondta). nagyon cukros állítólag.
és hát nem váltja ki a tápszert.
a vicc az, hogy én azon aggódom, hogy megegye a napi min. tejalapot, a dokinő szerint meg mindegy. :DD
mondjuk ez fura, nem?
mert azért valamennyi kellene hogy legyen, és már elég kevés a tejem.
napi 5-ször eszik átlagban olyan 60-70 grammot, kora reggel 100 gramm felett. tehát 400 alatt van, ha jól számoltam.
akkor lehet, hogy variálom.
mondjuk ez már komolyan kész anyagi csőd.
főleg hogy üveges kaját a főziket is leginkább vesszük.
vagy kapjuk+desszertet. (gyümi uzsira)
akkor én eléggé tévúton járok, vagy nem tudom. :)
gondolom azért mondta a doki, hogy vegyem meg a sinlacot és a tejpépet is, mert ha csak a tejpépet eszi a baba, az felfújja.
én már várom, amikor ehet tejtermékeket, de én azt nem nagyon szeretném adni 1 éves korig.
vagy lehet előbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!