Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Tudom nem illik...

Anyukák! Tudom nem illik ilyet kérdezni de hány kilók vagytok?

Figyelt kérdés
sikerült leadni a szülés alatt felszedett kilókat?mikor szültetek?én 159 cm és 74,5 kg vagyok!sajnos még nem sikerült leadnom azt a 14 kilót amit felszedtem:((
2013. jún. 5. 11:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

170cm vagyok, 3gyerekem van, 5, 3 és egy évesek.

Az elsővel 68kg-mal lettem kismama- és most 3szülés után vagyok 72kg.

Szeretnék még fogyni 5kg-ot én is! :) De így is jól érzem magam.

2013. jún. 5. 13:56
 22/26 anonim ***** válasza:
171 cm vagyok, 69 kg voltam mikor teherbe estem, 85 kg-mal szültem. 6 hónapos a baba, sajnos már nem szopik, ezért fogyóztam, így vagyok most 72 kg. Amíg szoptattam rengeteget ettem, hogy legyen tejem, de sajna eddig tartott.:(
2013. jún. 5. 14:31
 23/26 anonim ***** válasza:

Első babával 47 kg voltam teherbeeséskor, (163cm vagyok) híztam 18kg-ot, szülés után 5 nappal már csak 52 kg voltam. 1 hónap múlva újra 47kg... :( Beállt a súlyom erre, nem tudok hízni, csak ha kismama vagyok. :(

Most ismét 47kg-mal kezdtem a terhességet.

2013. jún. 5. 15:04
 24/26 anonim ***** válasza:
170 centi 86 kiló vagyok,114el mentem szülni(toxémia),22hós a lányom.91el kezdtem a terhességet.január vége óta fogyózom komolyabban.azóta-12kiló,demég10et le kell adnom minimum
2013. jún. 5. 15:25
 25/26 anonim ***** válasza:
154cm "magas" vagyok, 77kg voltam mikor terhes lettem, 93kg-val mentem szülni, 81,5kg voltam kb 1-1,5 héttel szülés után. A szülés utáni első 5 hónapban híztam 10kg-ot. Kislányom 1 éves és még mindig itt tartok. Próbáltam diétázni, de nem nagyon megy, vagy, ha sikerül is betartani, nem hat. Készülök orvoshoz, mert szerintem hormonális oka van, magas prolaktinra gyanakszom. Sajnos világéletemben küzdöttem a súlyommal, már 45kg-osan is, kövérnek csúfoltak, hát mostanra tényleg az lettem. :-(
2013. jún. 5. 21:10
 26/26 anonim ***** válasza:

167cm vagyok 54 kg-val (de kevesebbnek nézek ki)estem teherbe és 65kg voltam a szülés napján. 55kg-val jöttem haza. Sehova nem híztam , a hasam is olyan volt szülés után 3 héttel ,mint előtte.(nem teljesen lapos).

Én viszont azt vártam éveken át,mivel hízásra nem vagyok hajlamos ,hogy majd terhesség alatt hízok. Minden tanácsadásra úgy mentem,hogy vajon mennyit híztam. De semennyit a babán kivül :( ugyan akkora nadrágot viseltem 9 hónaposan ,mint terhesség előtt. Úgy látszik el kell így fogadnom magam.

Viszont az első 2 hónapban fogytam 3kg-ot, de rá négy hónapra sikerült felhízlalnom magam 57kg-ra és ezt próbálom tartani. Bár nem nagyon látszódik rajtam :(

Tudom kicsit hosszúra sikeredett. De szerettem volna ,hogy lássák azok akiken nehezen megy le a plusz,hogy a másik oldalon is vannak :)

2013. jún. 6. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!