Anyukák! Tudom nem illik ilyet kérdezni de hány kilók vagytok?
170cm vagyok, 3gyerekem van, 5, 3 és egy évesek.
Az elsővel 68kg-mal lettem kismama- és most 3szülés után vagyok 72kg.
Szeretnék még fogyni 5kg-ot én is! :) De így is jól érzem magam.
Első babával 47 kg voltam teherbeeséskor, (163cm vagyok) híztam 18kg-ot, szülés után 5 nappal már csak 52 kg voltam. 1 hónap múlva újra 47kg... :( Beállt a súlyom erre, nem tudok hízni, csak ha kismama vagyok. :(
Most ismét 47kg-mal kezdtem a terhességet.
167cm vagyok 54 kg-val (de kevesebbnek nézek ki)estem teherbe és 65kg voltam a szülés napján. 55kg-val jöttem haza. Sehova nem híztam , a hasam is olyan volt szülés után 3 héttel ,mint előtte.(nem teljesen lapos).
Én viszont azt vártam éveken át,mivel hízásra nem vagyok hajlamos ,hogy majd terhesség alatt hízok. Minden tanácsadásra úgy mentem,hogy vajon mennyit híztam. De semennyit a babán kivül :( ugyan akkora nadrágot viseltem 9 hónaposan ,mint terhesség előtt. Úgy látszik el kell így fogadnom magam.
Viszont az első 2 hónapban fogytam 3kg-ot, de rá négy hónapra sikerült felhízlalnom magam 57kg-ra és ezt próbálom tartani. Bár nem nagyon látszódik rajtam :(
Tudom kicsit hosszúra sikeredett. De szerettem volna ,hogy lássák azok akiken nehezen megy le a plusz,hogy a másik oldalon is vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!