Hogy működik a MAM trainer ivást tanító pohár?

Én is megvettem,nem tudsz állítani rajta.Nekünk is azóta a szekrényben pihen,egyszerűen nem tud inni belőle.Meg hatalmas szerintem a "cumija" amit be kell kapnia.....Pénzkidobás volt.
9hós a lányom

Én is áttettem a cumifejet a másikról,mi is úgy használjuk mert azért ezt ügyesen meg tudja fogni.Bár nekem a célom az lett volna hogy ne ömöljön mindenhová a tea mikor egyedül akar inni.Van a MAM-nak egyébként másfajta feje is,ami nem engedi kifolyni a folyadékot?Mert van nekünk NUK-os csőrös üvege is de azt sem nagyon szereti.
Pedig hogy örülnék ha nem lenne mindig minden nyakig teás :D
1.válaszoló

Aha,megnéztem neten.Ez ráadásul nem is gumis.Van egy ilyesmi poharunk is,de azt sem tudja mit kezdjen vele,mert kemény.Hát én sem veszem meg,marad egyenlőre a cumi,hátha később jó lesz azért,nem mondok le róla teljesen.Még csak 9 hós,lehet 1 hónap múlva már tud belőle inni....
1.
Sziasztok! :)
A titok nyitja, hogy hogyan tud inni a trainer cumival a gyermek:
Nem szívni kell, hanem egy kicsit rákell harapnia. :)
Úgy jó, ha benne van a szelep, és így csepegés mentes is. ;)
Én azt nem tudom, hogy hogyan tudnám megmutatni az egy éves kiscsajomnak, hogy harapjon rá, és úgy szívja. :)
Erre ötletek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!