Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik! Mit tudtok csinálni...

Anyucik! Mit tudtok csinálni babáitokkal ha az éjszaka közepén felébred és nem hajlandó visszaaludni?

Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos és sajnos nem egy jó albó baba.A kedetektől úgy alszunk,hogy ha már nagyon fáradt vagyok magamra vaszem.Ez eddíg működött is bár nem túl kényelmes de legalább én is pihentem egy kicsit.Most fogzik 1000-el és sajna semmi nem használ(fájd.csillapítók,homeós bogyók stb.).Egyedül a Germicid-C használt de azt nem adhatom tovább neki mert állítólag több kárt okoz mint hasznot a nyugtató miatt(pedig legalább aludt tőle egyedül).Ma éjszaka fél 1-kor ébredt és reggelig szórakztunk.Ha letettem szórakozott a kiságyba,ha felvettem magamra forogni akart.Már nagyon fáradt vagyok,szinte félek az éjszakáktól!Mit csináljak?Várom a válaszokat,minden megoldás érdekel!
2009. okt. 7. 09:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! az én kisfiam 5 hónapos lesz, és két napja mindig felkel éjszaka, és játszani akar. 2 hónapos korától átalussza az éjszakát, ébredés nélkül. Ma hajnalban is fél 3-kor kellt, és fél 5-ig nem akart visszaaludni, csak úgy sikerült neki, ha ringattam. Remélem ez nam marad igy, mert nappal iszonyú rossz alvó, legalább éjszaka pihizünk.
2009. okt. 7. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:

9:37 és 9:45-ös vagyok!

Kedves kérdező!Ne haragudj,ha félreértettél,nem neked írtam azt hogy órákig hagyod sírni!Hanem az egyik válaszolónak.

Bocsánat ha félreérthető voltam...

2009. okt. 7. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy belekotnyeleskedek, de az a válaszoló is azt írta, hogy szórakozik, játszik a babája az ágyban. Miért ne hagyhatná?

Szerintem is ezt kell, előbb vagy utóbb elfog aludni:)

Ha meg játszol vele, szép apránként felcseréli mjd az éjjelt és nappalt, hisz azt erősíted benne, hogy ez így van jól.

2009. okt. 7. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Az enyém is ezt csinálja pici kora óta, ha fogzik. Pl a múlt héten is ez volt. Felébredt fél egykor és négyig szórakoztunk. Pedig már nem kicsi, 17 hónapos. Áttört a foga, azóta megint egyszer kel. Én hagyom az ágyában, ha sírdogál átmegyek megnyugtatom, és ott hagyom, de hallom, hogy játszik, dumál, kiabál, hogy ana, ana, de NEM SÍR. Sírni én sem hagyom, de nem szórakozok vele órákig, ha sír úgyis meghallom, addig meg legalább vízszintesen vagyok és becsukom a szeme, esetleg el is bólintok.

Hát elég fárasztó, de kitartás. A homeos kúpot próbáltad már? Na most ha agyonütnek sem jut eszembe a neve. Hátha az használ.

2009. okt. 7. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Viburcol kúp

Tegnap éjjelre már én is adtam a kislányomnak, aki 7 hónapos.

Különben nem aludt volna egész éjjel, játszani akart szintén

Próbáld ki a kúpot, hátha nektek is segít.

2009. okt. 7. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!