Mi vált be ha éjszaka nem akar a babátok visszaaludni?
Hát nálunk mellettem aludt a lányom csak az......
Van,hogy még most is.....Különben nem aludnék.
9:06-os, én is úgy megcsinálnám ezt, csak hármasikreim vannak, és ha csak egy ébred, felébredne a másik kettő is a sírásra. Pedig a napközbeni alvásnál is ez nagyon bejött, nálunk még 10 perc sem volt, 5-6 perc után már alszanak is.
Nálunk amúgy az éjszakai felkelésre nem válik be semmi, csak néha,ha megetetem. Nem lehet, hogy foga jön neki? VAgy esetleg ebben a korban nincs valami szeparációs szorongás és azért sír fel, mert hiányzol neki? Nem hideg a kiságya,m ikor visszateszed? Én néha annak is örülnék, ha aludnának a mi ágyunkban, de ők annál inkább felébrednek s játszani akarnak. Ugyanez van, ha ott állok az ágyuk mellett és úgy próbálom csitítgatni őket. Elkezdenek vigyorogni, és már megy is a játék, hiába van hajnali 2. Úgyhogy én rögtön kiveszem őket és próbálom visszaringatni. Ez az egy dolog van, ha bejön egyáltalán. Nem mindig...
kedves hármasikrek anyuka (9.06-os vagyok), először is úristen, nem semmit amit te csinálsz, le a kalappal! :)
Ha napközben bejött a sírni hagyás, akkor nem lehet, hogy éjszaka is bejönne? Nappal nem keltették fel egymást?
Elsö vagyok.Nekem a lányom már 23 hónapos.Régen nálunk is a cicizés jött be,de annak már a 14.hónaptól vége.
van mikor vissza alszik a kiságybabn,de ha nem akar.,mert "anya gyere," "anya kezed"......Ha nem alszik 10 perc után jön mellém,mert másként nem alszik vissza.Jó ez nem minden éjjel van.Elöbb utóbb csak el múlik.Sosem volt jó alvó.pl.amíg szopott minden éjjel 6-7x ébredt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!