Kinek mekkora a 6hónapos babucija? Mennyivel született? Tud már egyedül ülni?
A kisfiamnak szombaton volt a "feledik szülinapja", 72 cm hosszú és 8200 gr. Születéskor 54 cm és 3000 gr volt. Szerintem olyan, hogy "túl hosszú", nem létezik. A babák mind különbözők, és jól is van ez így.
Az én manócskám sem ül még. Ügyesen forog már, de még nem mászik, amiből majd fel fog ülni.
Lányom holnap lesz 7 hónapos.
6 hónapos kotra óta felül, kb 3 hete áll.
Kúszik, izeg-mozog állandóan és nem alszik túl sokat.
3950 grammal és 56 centivel született, félévesen 6810 gramm és 72 cm volt.
Fiam majdnem 7 honapos, 9600g, es nem tudom hany cm.
3350g-mal szuletett es 47cm-rel. Van negy foga, maszik, ul, majdnem mindent eszik mar, mondja, hogy gyejeide, meg ha sir, hogy mammi.
ugyan a bebim tegnapelott volt 7 hós, de azert valaszolok :)
remelem nem baj :)
fiú, 9,4 kiló körül van, 75 centi, 1 centis kutacs
3,68kg-al szuletett, és 59 centivel
kuszik, pár napja felkapaszkodik ugy, hogy álljon, ebből az álláspróbából csüccsen ülésbe, én nem ultetem, nem alltatom. még vizszintesen van dontve a sportkocsi, mindig kinezne, felulne, ugyhogy tobbnyire mei-taiban hordozom :) most 5 foga jon egyszerre, 4 már áttört, igy osszesen 6-7 foga van
imadja a tarsasagot, a többi bébit
kb ennyi
Kisfiam 6 és fél hónapos, 9 kilo, nem tudom hány cm.
3310g-mal és 56cm-rel született. Ő koraérett baba, ül, áll, mászik. És a sorrend sem a nagykönyv szerint történt nálunk, először ült, aztán öt és fél hónaposan állt fel először, és egy hete mászik.
Sziasztok!
Az én kisfiam 17-én tölti a 6 hónapot.Ő 3950 gr.-al és 58 cm-el született.Ma voltunk egészséges rendelésen és 7500 gr. és 71 cm.Ülni ugy tud ha az egyik felét kitámasztjuk .Most kezdte a mászást probálgatni de még nem megy neki.
Jó babázást mindenkinek!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!