Hány hónapos kortól eszik egyedül babátok? Enyém 12 hós, már próbálkozzak? Mennyi idő míg megtanulja? És hogyan kezdjem? És a pohárbol itatást mikor?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 21:02
1/4 anonim válasza:
Kb 20 hónaposan evett szépen az első babám.
A most picikém még csak 15 hónapos, próbálkozik kevés sikerrel.
Én etetem, de az ő kezében is van kanál amivel nyomkodja a kaját, időnként a szájához emeli.
2/4 anonim válasza:
kicsit még odébb van:)
15-16 hónaposan elkezdheted tanítgatni, előbb szerintem felesleges.
3/4 anonim válasza:
Ja, mindkettő pohárból ivott, nem ismerik a cumisüveget.
4/4 anonim válasza:
mi probálkoztuk kozben, de amikor már a fiam is komolyan gondlta, másfél éves volt...általában adtam neki is kanalat evéskor, míg én etettem, mígnem másfél éves kora kornyékén ragaszkodott hozzá,hoyg majd o...persze, kozben én is kanalaztam. még van mit tanulnia, de akar is nagyon. korábban csak játszott a kanállal. szerintem meg kell rá érnie.
pohárbol csak ugy iszik, ha én tartom, amint elengedem, ontogeti és pancsol csak, szoval ez még nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!