Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan, akinek 5...

Van itt olyan, akinek 5 hónaposa hasra simán fordult, de vissza nem tudott, vagy nem akart?

Figyelt kérdés
3 hónaposan nekiállt forogni, de hasról vissza csak párszr sikerült neki és azóta sem csinálja, hasra mindig amint lerakom és utána sír,mert nem tud mit csinálni,elkezd előre hajolni túr a lábaiva,fenekét megemeli,nem tudm,hogy mst mászni akar,vagy vissza fordulni,de ebbő áll az egész nap hogy sír ez miatt,ezért van sokat kézben sajnos. Nálatok is volt ilyen?
2013. jún. 1. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
pont ebben a helyzetben vagyunk mi is. nem rég mult 5 hós a lányom az egyik oldalra már szépen fordul hasra, de visszafelé még csak egyszer sikerült, soha nem szeretett hason lenni. ha lerakom rögtön hasra vágja magát egy darabig elvan de aztán kezdődik a sírás, visszafordítom és ő meging hasra... várom már hogy magától tudjon hátra fordulni. én ilyenkor nem szoktam felvenni mert nagyon megszokná és állandóan kézbe akarna lenni, amikor hátra fordítom és sír akkor adok a kezébe valamit ami csörög, zörög, villog és akkor abba hagyja a sírást mert lefoglalja magát
2013. jún. 1. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van,de ő már 6 hós múlt,hétfőn megkérdezem a védőnőt,hogy mivel ösztönözhetném a forgásra..
2013. jún. 1. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam is így volt üvöltött mintha muszáj lett volna. Nem értette a technikáját, de egyszer rájött és nem volt megállás. Nem volt 7 hónapos amikor mászott, oldalra kiült és feállt. 10 hónaposan pedig már megy egyedül utcán is. Nem kell megilyedni nem késett le semmiről :)
2013. jún. 1. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
A miénk is most kezdte nemrég. Hogy ne menjen el idejekorán a kedve a dologtól, lejtőre tettem:) A nagyágyon végigterítem a paplant, egyik oldalán behajtom, alulra, így egy kis lejtő lesz, ezen egész jól megy neki, majd vízszintesen is gyakorolja majd.
2013. jún. 1. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!