Van még valaki, akinek 4 hónaposa szintén 5-6x szopizik éjjel?
Volt egy idő, mikor nekem is rengetegszer ébredt éjjel (6-8 alkalommal is), és ugyanígy csak cicin aludt vissza. Mikor már nem bírtam, magam mellé vettem, úgy könnyebb volt. 4 hónaposan még nagyon picike, lehet, hogy fogzik is, szüksége van a közelségedre.
Nem mondom, hogy könnyű volt, de túléltük, én nappal nem éreztem annyira megterhelőnek, mert hamar vissza aludt a cicin.
Én most a helyedben nem alkalmaznék semmi drasztikus módszert.
Egyébként most másfél éves a kisfiam, és még mindig cicin alszik el, és kb. 3 alkalommal ébred még éjjel, de csak mellé fekszem pár percre, és vissza is alszik. Ha rosszul alszik, néha még most is magam mellé veszem.
Szerintem hiába próbálkozol a cumisüveggel meg vízzel, mert ilyenkor rád van szüksége. Én csak azt tudom tanácsolni, ha még bírod egy picit szusszal, próbáld magad mellé venni és túlélni ezt az időszakot, el fog múlni ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!