Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudtok a babával pihenni?

Hogyan tudtok a babával pihenni?

Figyelt kérdés
Úgy értem van-e lehetőségetek arra,hogy mikor alszik ti is ledőljetek egy kicsit,vagy amikor lefoglalja magát fél szemmel megnézel egy filmet,vagy ilyesmi..
2013. jún. 1. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Babám 5 hónapos, és pont ma volt először, hogy előbb keltem reggel, mint ő. :) 2 órát sétáltunk, levegőztünk, az nekem is kikapcsolódás volt. Most alszik, én netezek és közben főzök. Egy darabig elvan játék közben, de aztán hiányol. Szóval olyankor a közelben vagyok, de azért lehet tenni-venni. Este meg kell neki a testközelség, de akkor a férjem besegít.
2013. jún. 1. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor alszik, akkor én is pihenek, vagy netezek. Megvár minden, míg felkelünk. Mondjuk ő már nem baba, 1,5 éves elmúlt, de mikor kicsi volt, is így csináltam.
2013. jún. 1. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
En is alszok napkozben legalabb 1x vele, kulonben nem birnam az ejszakat.
2013. jún. 1. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Kislányom szerencsére jó alvó éjszaka, úgyhogy nappal én már egyáltalán nem fekszem le pihenni. Általában 2-szer alszik egy nap. Amikor eljön az első alvás ideje, akkor elkészülődöm, eszek, főzök, mosok, utána kicsit netezek, amíg fel nem kel. Második alvásánál általában végig pihenni szoktam, mert a fürdetésre ki akarom magam pihenni, mármint nem lefekszem, hanem semmit nem csinálok szinte, mert előtte meg sokat fent szokott lenni!
2013. jún. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!