Tengerparton nyaralás 3 hónapos babával? Lehet így pihenni, vagy nincs értelme elindulni?
Mi mindegyik gyerekkel mentünk, mindig minden rendben volt.
Miért ne tudnál pihenni? Ilyen korban pláne sokat alszanak, sima ügy.
Mondjuk ha egész nap üvöltős féle, akkor nem, de egy átlag babával simán jó lesz!
Az én lányom 3 hónapos volt, amikor a Balatonon nyaraltunk. Babacsónakban (árnyékoló kiscsónakban)vittük be őt is a vízbe, félsátorban szoptattam és összecsukható 1m*1m-es járókában pihent a strandon. Délelőttönként sétáltunk, ebédeltünk az apartmanban, ebéd után pihentünk és délután mentünk ki mindig strandolni. Én sokat pihentem, nem kellett főznöm, mosnom, takarítanom, csak élveztem a családom :) Menjetek nyugodtan!
1,5 éves kislány anyukája
Nagyon sok ismerősöm megy pici babájával nyaralni!
Arra kell figyelni a nyaralóhely kiválasztásánál, hogy gyermek barát legyen! Picivel apartmanba érdemes menni, ahol van minden szükséges felszerelés.
Tenerifén van egy Apartman-hotel, ők pl. odafigyelnek, hogy kisgyermekesek is kényelmesen tudjanak nyaralni.Itt lehet utánanézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!