Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tengerparton nyaralás 3...

Tengerparton nyaralás 3 hónapos babával? Lehet így pihenni, vagy nincs értelme elindulni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha többen mentek,tehát családtagok,tesó v barátnő aki szjvesen vigyáz a picire néha akkor érdemes mert tudfsz pihenni amúgy uygan azt csinálnád ott mint itthon.
2009. júl. 6. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
a férjem, a baba és én. 2 és fél hónapos volt. Olasz part. tökéletes volt.
2009. júl. 6. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Az enyém 5 hónapos de nem tudom elképzelni, hogy nyaralni menjünk vele. Eleve 3 óránként szopik, már ez egy nagy macera. Aztán ott vannak az alvásidők, amiket ha kihagyunk, olyan nyűgös lesz, hogy estig nem bírunk vele. Aztán lehet, hogy ez babafüggő. Én megvárom, amíg nagyobb lesz.
2009. júl. 6. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi mindegyik gyerekkel mentünk, mindig minden rendben volt.

Miért ne tudnál pihenni? Ilyen korban pláne sokat alszanak, sima ügy.

Mondjuk ha egész nap üvöltős féle, akkor nem, de egy átlag babával simán jó lesz!

2009. júl. 6. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom 3 hónapos volt, amikor a Balatonon nyaraltunk. Babacsónakban (árnyékoló kiscsónakban)vittük be őt is a vízbe, félsátorban szoptattam és összecsukható 1m*1m-es járókában pihent a strandon. Délelőttönként sétáltunk, ebédeltünk az apartmanban, ebéd után pihentünk és délután mentünk ki mindig strandolni. Én sokat pihentem, nem kellett főznöm, mosnom, takarítanom, csak élveztem a családom :) Menjetek nyugodtan!

1,5 éves kislány anyukája

2009. júl. 6. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Igaz, a nagyobbik majdnem 1 éves volt, mikor először az Adriára mentünk, de most a kicsi 3 hónapos lesz. Csak mi, négyen.
2009. júl. 6. 15:33
 7/7 anonim válasza:

Nagyon sok ismerősöm megy pici babájával nyaralni!

Arra kell figyelni a nyaralóhely kiválasztásánál, hogy gyermek barát legyen! Picivel apartmanba érdemes menni, ahol van minden szükséges felszerelés.

Tenerifén van egy Apartman-hotel, ők pl. odafigyelnek, hogy kisgyermekesek is kényelmesen tudjanak nyaralni.Itt lehet utánanézni:

[link]

2010. ápr. 2. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!