5 hônapos a babánk, meg kell válnunk a kiskutyánktôl?
én biztos hogy gyerek mellett nem tartanék semmilyen állatot, de ez az én mániám. :)
de ha tiszta, akkor kár megválni tőle. később biztosan összebarátkoznak majd a kisbabáddal, egy kutya hű társ tud lenni.
Köszi!Hàt magamtôl nekem sem jutna eszembe,csak nap mint nap azt hallgatom mindenkitöl,ès elsö baba...
100% hogy ezek után nem bizonytalanît el senki. :)
Kõszi mègegyszer mindenkinek!Igen SZOFI csalàdtag ,ès marad! :)
Nagyon jól esett ès örülök,hogy ilyen egyèrtelmü vàlaszokat kaptam!!!!:))
Nem erre szàmîtottam!Mûltkor pl anyukàm kolleganöje ordîtotta le a fejemet miatta.Holott semmi köze hozzà,ès talàn 3* ha talàlkoztam vele.Utàna mèg sirva is fakattam.Ha meg megmondom neki vagy màsnak a frankôt,akkor meg èm vagyok a bunkô.Màr nagyon elegem van,hogy miôta megszületett a pici,mindenki csak okît!"EZ mèrt,igy van,ezt mèrt îgy csinàlod,èn nem îgy csinàltam (20 ève) ".Èn ûgy gondolom az èn ès a pàtom gyereke,mi "dolgoztunk"meg èrte.Ûgy gondolom mindent megteszek èrte,imàdjuk.Ha valamit nem tudok,ûgy is megnèzem,megkèrdezem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!