Lehet egy komplett kérdésem?
Szerintem ez csak véletlen egybeesés.
Az én babám is vegyesen kapta, igaz ő többször kapott tejcsit. Ő is sokszor nyöszörgött álmában és kínlódott a kakilással. Olyan volt, mintha még álmában is erőlködne. Olyan is volt, hogy 2,5 napig nem kakilt, akkor nagyon megijedtünk, de a doktornő azt mondta, hogy ez még nem probléma.
Nekem pont azt mondták, hogy azért kínlódik a kakival, mert anyatejet és tápszert is kap (nem tudom, hogy melyikkel kellett volna leállni, mert a tej nem volt elég, de ahhoz meg sok volt, hogy ne adjam neki, szóval nem sokra mentem az ilyen "hasznos" tanácsokkal). Akinek csak tejet kap a babája ott a tejre, akinek tápszert, annak a tápszerre fognak mindent, úgyhogy nem lehetünk okosak.:(
Egy 9 hetes babánál viszont nem baj, ha nem alussza át az éjszakát. Az enyém is 1-2-szer felébredt enni (még most 6 hónaposan is egyszer felébred, utána korán reggel).
Az, hogy nem alszik vissza, nálunk is előfordult/előfordul. Van olyan, hogy felébred, eszik, alszik, de olyan is, hogy inkább hozzáfogna játszani. Volt, hogy már nem bírtam kivárni, hogy elaludjon, annyira aktív volt, hogy beraktam a kiságyba, elkezdett játszani, aztán egyszercsak elaludt. Nyilván 9 hetesen még más a helyzet, de őt is még sokminden befolyásolja (frontok), és az, hogy nem alszik, még nem jelent bajt.
Nálunk pl. rengeteget csuklott, és éjszaka is ha evett, elkezdett csuklani, amit csak úgy hagyott abba, ha sírt egy darabig (sajnos ilyenkor meg kellett várnunk, hogy sírjon, ha nem akartuk, hogy egy órán keresztül tartson a csuklás).
Szóval szerintem nem a tápszerre való átállás okozza, hanem csak egyszerűen vannak ilyen napok.:)
9 hetes?
nem értem miért gond, ha felkel. valaki még 6 hónaposan is szoptatja/eteti éjszaka a babáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!