Szerinted boldog a babád?

4 hós és onnan tudom h boldog mert alig sír ...nagyon ritka ha tényleg sírva fakad. Rengeteget mosolyog. Sőt mikor felébred és odamegyek hozzá megszólítom mindjárt nevetésbe kezd. :) Rengeteget gagyog és mosolyog akkor is. :) Szóval nem gondolom h nem lenne boldog. Evés közben is képes rám mosolyogni. APa ha hazaér mérhetetlen boldogságba tör ki mikor meghallja a hangját. :) Kapálózik, hadonászik és egyebek. Szerintem ezekből a dolgokból egyértelmű h boldog.
Miért kérdezed? Talán kétségeid akadtak? Kíváncsivá tettél.

Viccelsz? Akinek ilyen szülei vannak! :-)
Igen, úgy gondolom hogy boldog. Foglalkozunk vele, megyünk játszótérre, finomakat eszik, este nagyot alszik. A nagyszüleivel is gyakran találkozunk, őket is szereti.
Persze vannak hisztik meg nyűgösebb napok, de alapvetően bolgod, kiegyensúlyozott baba.

én gyakran érzem azt, mintha nem szeretne, vagy nem érezné jól magát. lehet h. tévedek, meg még nagyon kicsi, csak 2 hónapos. keveset vigyorog, viszonylag sokat sír (más Anyukák elmondásai alapján az ő babákuk órákig elvan magában, örökké mosolyog, nevet...)
szóval csak ennyi viszonyítási alapom van.
mindenesetre sokat énekelek neki, olvasok, verset mondok, tornázunk, mutogatok neki ezt-azt, sétálunk. így remélem mindent jól csinálok, h. boldog legyen!

én is úgy kapom a visszajelzéseket másfél évesemtől mintha boldog lenne :D
ha simogatom, puszilgatom becézgetem megy egyenesen olvadozik és mondja hogy sze-sze (szeretlek)
Csak azért kérdezem, mert ma úgy elgondolkodtam ezen.
Szerintem az én babám boldog, bár nagyon sokáig úgy gondoltam, mint az egyik válaszoló, Zsófia, hogy nem az. Soha nem mosolygott, pedig egyetlen mosolya nekem rengeteg erőt adott volna, semmi visszajelzést nem kaptam, hogy jól csinálom a dolgokat, hogy elégedett az anyukájával. Sokat sirtam is emiatt. Most már tudom, ez azért volt, mert még nagyon picike volt, szintén kb.2hónapos. (szóval ne szomorkodj, a babád szeret, csak még nem tanulta meg kimutatni)
Most 4 hónapos, rengeteget mosolyog. Ha reggel bekukkantok hozzá a kiságyába, ő meglát, és majd kipukkan a boldogságtól. Most már bújósabb is, bár nem nagyon, de tudom, hogy ő ilyen tipus. A hangomra is rögtön felderül.
Jól alszik, jól eszik, sokat játszunk, már mesét is olvasok neki :D Ő meg közben röhög rajtam :D
Úgy érzem, hogy boldog. Most már tényleg úgy érzem.

Sziasztok!
Az én babám már 14 hónapos és megkérdezték tölem a napokban , hogy ennek a gyereknek mindig j kedve van. Mindig nevet vagy mosolyog, boldogan integet mindenkinek, közben mondja pá-pá. és dobja a puszit boldog-boldogtalannak. Nekem soha ilyesmi eszembe sem jutott, mindig is sokat mosolygott. Mikor nagyon pici volt még nem tudatosan de mikor meg már kezdett figyelgetni akkor meg már tényleg tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!